StoryEditorOCM
DalmacijaPONUDA S OTOKA

Sunčani Hvar traži više od 600 sezonaca

Piše PSD.
17. studenog 2015. - 18:03

Kampanja “Tražiš posao – pronađi karijeru!” pokrenuta je početkom prošle godine, te predstavlja cjelogodišnji program i inicijativu Odjela ljudskih resursa “Sunčanog Hvara” d.d., koja se zasniva na filozofiji kontinuiranog ulaganja u edukaciju i osposobljavanja zaposlenika.

Dosadašnje su aktivnosti, kako doznajemo, iznjedrile nove programe obuke zaposlenika, kao i plan edukacija u skladu s vodećim svjetskim trendovima na području hotelskih operacija, internetskog marketinga i novih tehnologija u hotelijerstvu.

– Tako će u sklopu kampanje krajem studenoga gotovo tridesetak stalnih, ali i sezonskih zaposlenika naše hotelske tvrtke otputovati na stručno osposobljavanje u europske gradove Prag, Varšavu i Milano, dok će istodobno započeti i prvi krug regrutacije novih sezonskih zaposlenika – najavljuje menadžerica Anja Levak u ime “Sunčanog Hvara”.

Budući da se za iduću sezonu traži više od 600 sezonskih djelatnika, odnosno gotovo stotinu sezonaca više nego ove godine, prve ponude za posao počet će pristizati već u prosincu. Svaka ponuda uz kompenzacijski dio uključuje intenzivnu obuku, smještaj i prehranu u hotelu koji je namijenjen isključivo za smještaj sezonaca, ali i dodatne pogodnosti kroz razvijenu transparentnu politiku priznanja i incentiva.

– Krajnji je cilj i misao vodilja ove kampanje pružiti svim zaposlenicima mogućnost usavršavanja, učenja i razvoja, kako bi oni kasnije, sukladno svojim interesima, znanjima i vještinama, poslovno iskustvo u “Sunčanom Hvaru” pretvorili u uspješnu dugogodišnju karijeru – istaknula je Blaženka Tomičić, direktorica ljudskih resursa najveće hotelske kuće na otoku Hvaru.

Mirko Crnčević
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 07:16