StoryEditorOCM
DalmacijaKaštelanska teorija zavjere

Strize odgovara na optužbe: Izvanredni izbori u rujnu

Piše PSD.
19. kolovoza 2008. - 16:42

Nakon jučerašnjeg napisa u kojem su dopredsjednik i predsjednik Nadzornog odbora Kaštelanske Hvidre ustvrdili kako Željko Strize ne samo da nije predsjednikom Udruge, već i da nije članom Hvidre RH, te ga optužili za malverzacije braniteljima i invalidima, kao i razlogom proglašavanja grada Kaštela – gradom slučajem, Strize nam se osobno obratio kazujući kako ništa od navedenog nije istina.

- Dvanaest godina me već devedeset posto invalida grada Kaštela podržava i oni su me na mjesto predsjednika i postavili, po našem Statutu – samo me oni i mogu smijeniti, a ne šačica neistomišljenika koja može stati u omanje dizalo, veli Strize, pokazujući svu silu dokumenata kojima dokazuje svoje pravo na predsjednikovanje.

Strize tvrdi kako se slučajem Kaštelanske Hvidre, te pravima na korištenje pečata Udruge, kao i prostorija, te sudskim prepucavanjima oko istog – sada bavi i Uskok i Državno odvjetništvo.

Proziva predsjednika Hvidre RH, saborskog zastupnika Josipa Đakića zbog, kako kaže, ignoriranja volje kaštelanskih invalida da biraju i budu birani.

- U rujnu će biti izvanredna izborna skupština Kaštelanske Hvidre, pa pozivam sve one kojima se ne sviđa ovo što radim i za koga radim – da dođu i glasuju, glasovanje će biti tajno, kazao nam je na kraju Željko Strize.

Milena Budimir/EPEHA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 02:22