StoryEditorOCM
S mora i krajaSV. MIHOVIL

Za svoj blagdan policajci PU splitsko-dalmatinske dobili su nagrade općina i gradova za svoj predan rad: Ovi profesionalci doprinose ugledu službe!

Piše DALMACIJA SD
29. rujna 2022. - 16:26

U sklopu obilježavanja Dana policije i blagdana Svetog Mihovila gradovi i općine s područja Splitsko-dalmatinske županije odlučili su i ove godine pohvaliti i nagraditi policajce iz policijskih postaja koje se nalaze na njihovim područjima. O svim nagradama iz PU splitsko-dalmatinsje su obavijestili javnost i na svojim službenim stranicama.

Grad Omiš je i ove godine nagradio policijskog službenika iz Policijske postaje Omiš. Ove godine prigodnu nagradu grada Omiša za iznimno zalaganje u policijskoj službi uručio je gradonačelnik Ivo Tomasović policijskom službeniku Juri Merčepu.

Policijski službenik se se zahvalio na nagradi, te istaknuo kako je nagrada poticaj za još bolji i predaniji rad. Na prijemu je istaknuto kako je policijski službenik svojim radom, požrtvovnošću i nesebičnošću u obavljanju poslova policije značajno doprinio stanju sigurnosti na području lokalne zajednice Grada Omiša i time doprinio ugledu i efikasnosti policije.

image

Nagrađeni policajac PP Omiš Jure Merčep

PU SD

U Gradu Imotskom gradonačelnik Ivan Budalić je policijskom službeniku Antoniu Blaževiću iz Postaje granične policije Imotski, uručio zahvalnicu Grada Imotskog za 2022.godinu. Na svečanosti uručenja zahvalnice sudjelovao je i  načelnik Postaje Granične policije Imotski Tihomir Nenadić.

Policijski službenik Antonio Blažević koji je raspoređen na radno mjesto policijskog službenik za sigurnost i preventivu cestovnog prometa, tijekom godine postigao je odlične rezultate rada posebno vezano uz poslove nadzora prometa na cestama, te realizacije osiguranja javnih okupljanja na području Imotskog. Nagrađeni policijski službenik Antonio Blažević zahvalio se na priznanju koje je poticaj za nastavak uspješnog rada.

image

Nagrađeni policajac PGP Imotski Antonio Blažević

PU SD

U Trogiru je gradonačelnik Ante Bilić nagradio najboljeg policajca Policijske postaje Trogir Aleksandra Šubaru. On je djelatnik Policijske postaje Trogir od 2013. godine. Najveći dio svoje profesionalne karijere radi kao motociklist, na poslovima sigurnosti prometa na cestama, ali i svim drugim poslovima policajca na terenu.

Odlikuju ga profesionalan i predan odnos prema radnim zadaćama, uvijek s primjerenim poštovanjem prema građanima te iznimni radni rezultati.Pored zahvalnice za osobiti doprinos sigurnosti grada Trogira, gradonačelnik je u ime Grada Šubari dodijelio i ručni sat kao uspomenu i nagradu za njegov rad. 

Grad Trogir je ovom gestom još jednom pokazao poštovanje i zahvalnost za ulogu koju policija, a posebno policijski službenici koji rade na terenu, imaju u zajednici. Na svečanosti je bio i načelnik Policijske postaje Trogir Marko Doljanin.

image

Nagrađeni policajac PP Trogir Aleksandar Šubara

PU SD

U utorak 4. listopada bit će velika svečanost i u splitskoj Banovini, gdje će gradonačelnik Ivica Puljak uručiti nagrade grada Splita trojici policajaca, i to Igoru Jerkoviću, šefu smjene u Prvoj policijskoj postaji, kontakt policajcu Ivanu Lisici iz Druge policijske postaje te Anti Lizatoviću, vođi ekipe za očevide u cestovnom prometu koji radi u Postaji prometne policije.

Grad Solin zahvalit će za predan rad policajcu Ivici Žuniću iz tamošnje policijske postaje, a nagrade će dati i gradovi Kaštela, Trilj, Vrgorac, Hvar i Stari Grad te općine Sućuraj i Jelsa.

Na svojim službenim stranicama PU splitsko-dalmatinska objavila je i sve fotografije s dodjela nagrada koje možete pogledati na poveznicama:

https://splitsko-dalmatinska-policija.gov.hr/vijesti/policajac-jure-mercep-dobio-nagradu-grada-omisa/39146

https://splitsko-dalmatinska-policija.gov.hr/vijesti/policajac-antonio-blazevic-dobio-nagradu-grada-imotskog/39155

https://splitsko-dalmatinska-policija.gov.hr/vijesti/policajac-aleksandar-subara-dobio-nagradu-grada-trogira/39157

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. ožujak 2023 16:12