StoryEditorOCM
S mora i krajaNJIHOV DAN

Hvar i Kaštela nagradili svoje uzorne policajce: Suradnja sa sugrađanima je odlična, a sigurnost na vrhunskom nivou!

Piše DALMACIJA SD
1. listopada 2022. - 12:22

Gradonačelnik Grada Kaštela Denis Ivanović je u četvrtak na Dan policije i blagdana svetog Mihovila, uručio nagrade policijskim službenicima iz Policijske postaje Kaštela  i Postaje prometne policije Split.

- Čestitam vam vaš dan i blagdan vašeg zaštitnika svetog Mihovila, čestitam našim nagrađenim policajcima. Ove godine po prvi puta su tu s nama i predstavnici prometne policije s obzirom da su oni od 365 dana 300 dana na području Kaštela.

Uvelike su prisutni u Kaštelima što je nama svakako od velike važnosti – kazao je danas gradonačelnik Denis Ivanović tijekom prijema za najboljeg policajca na području kojeg pokriva policijska postaja u Kaštelima.

Najbolji policajci u 2022. godini su Miroslav Guja policajac u Policijskoj postaji Kaštela te Ivan Milardović kriminalistički tehničar Postaje prometne policije Split. Gradonačelnik je prilikom prijem na kojem je sudjelovala i dogradonačelnica Jadranka Matok-Bosančić, policajcima uručio zahvalnicu te simboličnu novčanu nagradu.

image

Zahvalnica je uručena Miroslavu Guja, policajcu u Policijskoj postaji Kaštela

PU SD

Uz nagrađene policajce na prijemu su sudjelovali načelnik Policijske postaje Kaštela Neno Gudelj i načelnik Postaje prometne policije Split  Željko Kapetanović.

Policijski službenik Ivan Milardović je kriminalistički tehničar u ekipi za očevid koji posao policijskog službenika obavlja punih 27 godina. U službi je od 1995. godine, kriminalistički je prometni tehničar u ekipi za očevid i kako je kazao da ovaj posao ne voli, ne bi ga mogao obavljati Vrlo je odgovoran i savjestan policajac.

- Mi smo tu za vas i radi vas, da vam možemo pomoći u svakom trenutku i da vam izađemo u susret i u konačnici da pokažemo ono što najbolje znamo raditi – kazao je Milardović koji se tom prigodom ponajprije zahvalio načelniku, ali i svim svojim kolegama koji su podržali prijedlog za nagradu najboljeg policajca. 

image

Zahvalnicu je dobio i Ivan Milardović, kriminalistički tehničar Postaje prometne policije Split

PU SD

Osim Ivana Milardovića nagradu za najboljeg policajca je primio i Miroslav Guja policajac u Policijskoj postaji Kaštela, vođa ophodnje i mentor mladim policajcima. Policijski službenik Miroslav Guja deset godina radi kao policajac u Policijskoj postaji Kaštela, a posljednjih nekoliko godina na mjestu vođe ophodnje.

Dan policije i blagdan svetog Mihovila obilježeni na otoku Hvaru nagrađivanjem najboljih policijskih službenika. Gradonačelnik Hvara Rikardo Novak primio je danas predstavnike Policijske postaje Hvar povodomnjihovog dana.

Tom prilikom uručio zahvalnicu mladom policijskom službeniku Dominiku Putniku za odlične rezultate koje je u svojoj službi ostvario na području Grada Hvara, osobito u dijelu sigurnosti u prometu. Dominik je u policijskoj službi osam godina, a tijekom posljednje tri znatno je napredovao u svim segmentima svoje službe. Osobito je zadovoljan suradnjom sa svojim sugrađanima, što je istaknuo i načelnik Policijske postaje Hvar, Jure Tadić.

image

Gradonačelnik Hvara Rikardo Novak uručio je zahvalnicu mladom policijskom službeniku Dominiku Putniku

PU SD

Gradonačelnik je uz čestitku povodom Dana policije zahvalio na angažmanu u ovoj turističkoj sezoni, te izrazio zadovoljstvo razinom sigurnosti u gradu, osobito činjenicom da na području grada Hvara bilježimo nizak broj kaznenih djela. Načelnik Tadić istaknuo je važnost suradnje na institucionalnoj razini te su najavili skore radne sastanke s planovima za sljedeću sezonu.

Povodom Dana policije i blagdana sv. Mihovila 29. rujna 2022. upriličen je prijem u uredu gradonačelnika Staroga Grada Antonia Škarpe i tom prilikom uručena zahvalnica policijskom službeniku Matku Frankoviću za dugogodišnji profesionalni rad i podizanje ukupne sigurnosne slike Grada Starog Grada.

Ovom prigodom gradonačelnik Škarpa čestitao je Dan policije svim policijskim službenicima Policijske postaje Hvar, zaželio puno uspjeha u budućem radu te pohvalio dosadašnju suradnju s policijom, u nadi za nastavak pozitivne koordinacije i zajedničkog djelovanja Grada i policije.

image

Gradonačelnik Staroga Grada Antonio Škarpa uručio je zahvalnicu policijskom službeniku Matku Frankoviću

PU SD

Gradonačelnik je još jednom istakao potrebu da svaki pojedinac u okviru svojih poslova da svoj maksimalni angažman, a naročito zaposlenici javnih službi u koje spada i policija. Posebice se osvrnuo na ukupnu sigurnost s naglaskom na turističku sezonu, kao i na sigurnost svakog pojedinca.

Upravo to je posebno prepoznato kod policijskog službenika Matka Frankovića koji je tijekom tridesetogodišnjeg rada nesebično, odgovorno i profesionalno izvršavao svoje zadaće.

Sve fotografije s dodjela mogu se vidjeti na službenim stranicama PU splitsko-dalmatinske:

https://splitsko-dalmatinska-policija.gov.hr/vijesti/policijski-sluzbenici-miroslav-guja-i-ivan-milardovic-dobili-nagrade-grada-kastela/39161

https://splitsko-dalmatinska-policija.gov.hr/vijesti/policijski-sluzbenici-dominik-putnik-i-matko-frankovic-primili-nagrade-gradova-hvara-i-stari-grada/39159

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2023 00:01