StoryEditorOCM
Dalmacijareakcija predsjednik udruge ugostitelja i turističkih radnika bola dinko Karninčić ograđuje se od izjava stanka marinkovića i tvrdi:

Noćni rad na plaži Zlatni rat naštetio bi turizmu u Bolu

Piše PSD.
12. travnja 2011. - 12:18
Članstvo Udruge ugostitelja i turističkih radnika Bola ograđuje se od medijskih izjava sada već bivšeg predsjednika Stanka Marinkovića i njegove potpore projektu izgradnje koktel-bara i noćnog rada na plaži Zlatni rat.

Udruga, na čelu s novim predsjednikom Dinkom Karninčićem, protivi se bilo kakvom obliku noćnog rada na plaži, držeći da bi to naštetilo ne samo simbolu hrvatskog turizma, nego i cjelokupnom bolskom turizmu.

− Samoinicijativnim medijskim istupom bivši predsjednik Marinković naštetio je radu naše udruge.
Mi podržavamo inicijativu o svekolikoj zaštiti Zlatnog rata od zloporabe, no isto tako držimo da bi takva zaštita trebala sadržavati optimalan broj uredno složenih sadržaja radi obogaćivanja ponude i podizanja kvalitete usluge.

Nadamo se pronalasku puta za suradnju sa svima koji su na to spremni, kako bismo nastavili put Bola prema odrednicama svjetskog turizma – stoji u priopćenju koje je potpisao Dinko Karninčić, novi predsjednik Udruge.

T.Š. BENDIĆ

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 21:21