StoryEditorOCM
DalmacijaNJIHOV VRTAL

Getani uzeli mašklin u svoje ruke i poručili: Ne gledaj šta Opara, Kerum, Škorić... mogu napravit za tebe nego se potrudi da ti kao savjesni građanin učiniš nešto za njih

Piše PSD
9. rujna 2019. - 17:43

Akciju smo nazvali “Ne gledaj šta Opara, Kerum, Škorić, Babić, Ordulj i slični mogu napravit za tebe nego se potrudi da ti kao savjesni građanin učiniš nešto za njih". Račun ove akcije im nećemo ispostaviti, samo ćemo im ostaviti dio pitarića za uspomenu, neka pošalju revnu "Čistoću" da ih skupi.

Poručili su tako stanari stare gradske jezgre gradskim ocima budući da godinama uporno ne vode brigu o jednoj od rijetkih zelenih oaza u Palači nego je sva skrb o čuvenom vrtu u Dominisovoj na stanarima i njihovoj dobroj volji.

Vrt razdora usred Geta: zelena oaza u srcu palače posvadila je susjede, a situacija postaje sve luđa; Ovaj Getanin sada je sam sebe prijavio za ilegalne radove

Za dišpet, getani su i danas uređivali svoj vrtlić u Dominisovoj. Kakav je on bio davnih dana dok se sami nisu pokrenili vidi se u staroj fotografiji koju su nam priložili. A ne, nego će čekati "Parkove".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 14:24