StoryEditorOCM
Arhivacuore sportivo

Jubilarni dalmatinski susret alfista ovog vikenda u Splitu i Zadru

Piše PSD.
2. listopada 2015. - 19:44
Ljubitelji alfa romea okupit će se ovoga vikenda u Splitu i Zadru na 40. tradicionalnom okupljanju "alfista". Da je ova marka automobila i te kako popularna kod nas, govori i podatak o 500 članova "alfista", a veliki je broj i onih koji se nikad nisu pridružili članstvu i ovo im je prava prilika za to - kaže nam Božen Marković, predsjednik "Ljubitelja alfa romea".

- Alfe vozi sve više ljudi. Za ovaj jubilarni dalmatinski susret očekujemo najmanje 40 sudionika iz naše zemlje, pogotovo iz Dalmacije, a posebno se veselimo "alfistima" iz BiH, Slovenije te Italije, domovine ove marke automobila - kaže Marković.

Susret počinje u subotu i potrajat će cijelo poslijepodne.

- Ove godine ćemo se okupiti na Poljudu, točno u podne i po, zatim ćemo krenuti prema Gatu svetog Nikole, nadomak Lučke kapetanije. Tamo će od 13.30 dva sata trajati izložba svih naših alfi, a nakon izložbe vozimo prema Park-šumi Marjan jer tim đirom našim sugrađanima želimo pokazati ljepote naših automobila. Provozat ćemo se laganom vožnjom do Vidilice, a zatim se spustiti do Poljuda.

Dalmatinski susret "alfista" preselit će se u nedjelju u Zadar i Obrovac, gdje se ponovno očekuje druženje ljubitelja alfi i onih koji će to tek postati.

O. KOHAREVIĆ


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 10:39