StoryEditorOCM
Hajdukhajdukov čarobnjak

Livaja ide, a njih trojica sami; pogledajte kako je Bog HNL-a Osijekov trojac poslao po ćevape, s ajvarom i lukom

Piše Frane Vulas
9. studenog 2023. - 22:06

U derbiju u Osijeku Hajduk je slavio na Opus Areni pogotkom Marka Livaje u završnici prvog poluvremena. Do minimalnog slavlja ‘bijeli‘ su stigli nakon pogreške Vedrana Jugovića u 42. minuti poslije koje je Livaja zabio svoj prvi ligaški pogodak iz igre nakon više od dva i pol mjeseca. Probudio se napokon potpuno Livaja iz golgeterske krize, nakon što je dva tjedna ranije zabio Slaven Belupu s bijele točke. Ipak, posebno se pamti i situacija iz jednog napada gostiju iz Splita u 6. minuti kada je Livaja skoro pola momčadi Osijeka poslao po ćevape.

Išao je Livaja s loptom, a čekali su ga Nail Omerović, Darko Nejašmić i Petar Brlek. Međutim, veliko strahopoštovanje prema Hajdukov desetki stiglo je na naplatu Osijekovom trojcu. Livaja je efektnim driblingom svu trojicu izbacio iz igre, pa krenuo prema protivničkim vratima. Nije taj majstorski potez u konačnici donio mnogo Hajduku, ali jest vjerojatno bio najefektniji potez zaostale utakmice 3. kola SuperSport HNL-a.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

image
Ivan Perić/Cropix
image
Ivan Perić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:48