Danas je tužnih mjesec dana da nas je napustila naša voljena supruga, majka, baka i prabaka

ANĐA GAŠPAR

Dirnuti pažnjom i iskazanim poštovanjem od srca zahvaljujemo svoj rodbini, prijateljima, susjedima i svim dragim ljudima koji su s nama podijelili našu tugu, pružili nam riječi utjehe i dostojanstveno ispratili našu suprugu i majku na vječni počinak. Neka te Bog nagradi za neizmjernu ljubav i dobrotu koju si nam pružila i žrtvu koju si podnijela. „Nikad više ti nas nećeš blago zvati, nikad više tvoje ruke zagrljaj nam neće dati" Zahvalni suprug i djeca s obiteljima Počivala u miru Božjem.
Dana 26.II.2017. godine navršava se tužnih mjesec dana otkako nas je napustio naš voljeni suprug, otac, djed i svekar

JURE ŽAPER (CAR)

Dirnuti pažnjom i iskrenim poštovanjem od srca zahvaljujemo svima koji su s nama podijelili našu bol i tugu, pružili nam riječi utjehe i dostojanstveno ispratili našeg voljenog Cara na vječni počinak. Ožalošćena i zahvalna obitelj. Sv. Misa zadušnica služit će se 26.II.2017. godine (nedjelja) u 10.30 sati u crkvi Srca Isusova u Vrpolju. Počivaj nam u miru Božjem.
Prošlo je tužnih mjesec dana od preranog odlaska naše voljene

MIRA BRADARIĆ

rođ. Madunić
Zahvaljujemo svoj rodbini, prijateljima, susjedima i znancima kao i svima koji su nam izrazili sućut, prisustvovali ispraćaju i sprovodu naše drage. Živjet ćeš u našim mislima i srcima. Hvala ti za sve. Tvoji najmiliji Počivala u miru Božjem.
Dana 25.II.2017. navršilo se dugih mjesec dana punih boli i tuge od kada nas je napustio naš anđeo

NELA DUKA

Anđeli su te primili u okrilje svoje. Nama je ostala ljubav tvoja kao uspomena, da nam ispuni srce puno tuge za tobom. Duboko dirnuti iskrenim suosjećanjem, zahvaljujemo svima koji su bili uz nas i svojom nazočnošću ispratili našeg anđela na vječni počinak. Hvala za sve upućene molitve, riječi utjehe dobrih ljudi, osobito za pruženu pomoć i skrb liječnicima i medicinskom osoblju JIL-KBC Firule Split, djelatnicima OŠ Mertojak, našoj učiteljici Tihani i don Jozi Čirku koji je ispratio našeg anđela na vječni počinak. Počivala u miru Božjem. Tvoji najmiliji: tata Goran, mama Marija, braco Jure, seka Gabi i ostala rodbina
Dana 28.II.2017. navršava se tužnih mjesec dana od smrti našeg voljenog

ANTE BABAN

Ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima i znancima koji su nam izrazili sućut i ispratili našeg dragog pokojnika na vječni počinak. Zahvalna obitelj Misa zadušnica služit će se 26.II.2017. u 10 sati u Župi Biokovskoj. Počivao u miru Božjem.
Prošlo je teških mjesec dana od rastanka s našim voljenim

LUCIJANO PERIĆ

Zahvaljujemo rodbini, prijateljima, znancima iz Splita i Zadra koji su bili uz nas, izrazili sućut usmeno ili pismeno, svima koji su ga ispratili na vječni počinak i bili nam podrška u teškim trenucima. Posebna zahvala dr. Josipi Cvitanić-Čulić, medicinskoj sestri Ines Benzon, intendantu HNK Goranu Golovku, Plesnom teatru Glazbene mladeži i Branki Ćići Trumbić, Ani Domančić na riječima oprosta, kao i prijatelju Tonću Šitinu koji se prisjetio njegovih zanosa i uspjeha. Za Lukom ostaje srebrn trag baletne umjetnosti, predaja mladosti i humanosti, srce otvorena duha... Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem u zagrljaju zadarskih čempresa.
Dana 26.II.2017. navršava se tužnih i bolnih mjesec dana, otkako nas je napustio naš voljeni i neprežaljeni

MATE MUSTAPIĆ

1963. - 2017.
Duboko dirnuti pažnjom, izrazima podrške i toplim riječima utjehe, ovim putem zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i znancima, a posebno onima koji su došli iz daleka da bi podijelili tugu s nama, bili uz nas u teškim trenucima te svojom sućuti ublažili našu bol. Hvala svima koji su ga voljeli. Hvala našim Matkovićima, Mustapićima, Šimundićima i Vrdoljacima što ga se posebno sjetiše. Hvala svima što ste pomogli da onako dostojanstveno ispratimo našeg plemenitog i dragog Matu. Najtoplije hvala svima što ste bili uz nas, te vijencima i cvijećem, suzama i sjetom okitili njegovo vječno prebivalište. Zahvalna obitelj Počivao u miru i neka mu je vječni pokoj!

MIRKO GRGIN

Duboko dirnuti iskazanim suosjećanjem zahvaljujemo cijeloj rodbini, prijateljima, susjedima, fra Jozi Čirku, K.K. Split koji su bili uz nas u ovim teškim trenutcima i dostojanstveno ispratili našeg Mirka na posljednji počinak. Posebno zahvaljujemo doktorima i medicinskim sestrama JIL-a KBC Križine Split na brizi do posljednjeg dana njegovog života. Tužni što smo te izgubili, ali veoma ponosni što smo te imali. Tvoje Linda i Anja Počivao u miru Božjem.