StoryEditorOCM
HajdukNemoš virovat

Kao nekad Baka Slišković, junior Hajduka za pobjedu zabio direktno iz kornera! Pogledajte rijetko viđenu majstoriju

Piše Sport SD
27. travnja 2024. - 12:52

U prvenstvenoj utakmici juniora Hajduka i Osijeka pogodak odluke Marin Carev zabio je direktno iz kornera. Kao što je nekada to znao napraviti legendarni veznjak Hajduka Blaž ‘Baka‘ Slišković, junior ‘bijelih‘ Carev u 43. minuti je iznenadio sve, neugodno gostujućeg vratara, ugodno vlastite suigrače i navijače. Zabio je Carev direktno iz kuta uz drugu stativu, uhvatio nespremnog vratara momčadi iz Slavonije, te postavio pokazalo se konačan rezultat 2:1.

U zanimljivoj utakmici Prve NL za juniore odigranoj na pomoćnom poljudskom igralištu prethodno je Mateo Bačić u 27. minuti doveo Hajduk u vodstvo nakon lijepe akcije u kojoj su sudjelovali Luka Jurak i asistent Carev. Potom je minutu kasnije Carev glavom uzdrmao vratnicu. Na 1:1 izjednačio je Ante Barišić pet minuta nakon pogotka domaćina, a poslije velike pogreške u obrani domaćih. Uslijedio je potom pogodak Careva iz kornera kojim se Hajduk pohvalio i na društvenim mrežama.

Juniori Hajduka koje vodi trener Zlatko Jerković su nastupili u sastavu: Pavela, Fridl, Shahini, Pavić, Krstanović (od 32. Begonja), Ćalušić, Jurak, Reić (od 76. Žeravica), Carev (od 90. Marušić), Bačić (od 46. Žeravica), Durdov (od 82. Perajica).

Hajduk je u prvenstvu na drugom mjestu sa šest bodova manje i odigranom utakmicom više u odnosu na lidera Dinamo.

image

Mateo Bačić

Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 14:54