StoryEditorOCM
Društvena mrežaDUGOTRAJAN PROCES

Mali ‘eksperiment‘ Kourtnee Jinright s kosom njezine bake Betty Mae postao je viralan, pogledajte zašto

Piše MOZAIK SD
2. svibnja 2023. - 17:49

Kad je unuka Betty Mae Jinright, frizerka Kourtnee Jinright iz Floride, objavila video u kojem boji bakinu kosu, stekla je potpuno novi krug obožavatelja.

"Ova [boja] naziva se izlijevanje", kaže Kourtnee Jinright baki na početku videa.

"Tako mi je drago što to znam", odgovara Betty Mae Jinright prije nego što se počne zarazno smijati nakon što  unuka počne nanositi vapneno zelenu boju na sijedu kosu.

Proces se nastavlja s dodajući plavu, ljubičastu i ružičastu boju. Sa svakom novom bojom, smijeh Betty Mae Jinright se pojačava. "Izgledat ću kao uskršnje jaje", šali se u jednom trenutku.

Na kraju, baka se čini zadovoljna svojim posljednjim izgledom.

image

Kad je unuka Betty Mae Jinright Kourtnee Jinright, frizerka sa sjedištem na Floridi, objavila video u kojem umire bakinom kosom, stekla je potpuno novi krug obožavatelja.

Instagram

"Htjela sam se prijaviti na natjecanje [Pulp Riot‘s Wild Ride] i odmah sam svoju baku smatrala svojim zamorcem", rekla je Kourtnee Jinright za "Good Morning America".

image

Baka Betty Mae Jinright i unuka Kourtnee Jinright

Instagram

Natjecanje Wild Ride  traži od sudionika da stvore jedinstveni izgled kose koristeći njihovu liniju boja kose Wild Ride Pulp Riot, stoji u objavi na Instagram stranici tvrtke. Četiri dobitnika glavne nagrade biraju se iz skupine sudionika kako bi osvojili putovanje u Los Angeles kako bi upoznali tim marke i snimili video transformacije.

image

Baka Betty Mae Jinright i unuka Kourtnee Jinright

Instagram

"Moja baka učinila bi sve za svoje unuke kako bi im pomogla u karijeri", dodala je Kourtnee Jinright.

Frizerka je rekla da je dan počeo nakon što je nazvala tatu i rekla mu da ostavi baku u Ten Salonu gdje radi jer će se uskoro zabaviti.

"Čim je stigla u salon, dopustila sam joj da odabere boje koje želi ... na kraju smo išli sa svim bojama iz nedavno objavljene kolekcije Wild Ride Pulp Riota", prisjetila se.

Kourtnee Jinright rekla je da je proces bojanja kose njezine bake trajao ukupno oko dva sata, ali malo duže zbog stalnog smijanja.

image

Betty Mae Jinright

Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 16:38