StoryEditorOCM
Zoom dana'IZLUDILA' JE CIJELI PARIZ

Tko je seksi Ruskinja koja je umalo pobijedila Serenu: Mrzi Hrvate i Modrića, ali navija za Subašića i njegov Monaco!

Piše 100posto.hr
1. lipnja 2019. - 16:09
1440x620_1559132737vitalija

Za one koji su "dublje" unutra, Vitalija Diatčenko sigurno nije nepoznanica. Ali niz pehova, velikih problema s ozljedama, utjecao je na njezinu konstantnost, pa se njezin dvoboj protiv Serene Williams na Roland Garrosu za neke činio poput premijere neke nove "Ane Kurnjikove"...

Istina, ta 28-godišnja ruska tenisačica, pored sjajnog forhenda, dvoručnog bekhenda, agresivnih "bombi" s osnovne linije, raspolaže i nesvakidašnjom ljepotom na Touru, pa nije niti čudo da se Francuzi raspituju - tko je ona.

Bila je 71. igračica svijeta u studenom 2014. godine, nešto uspješnija u parovima (60), a upravo je u Parizu prije deset godina debitirala u glavnom ždrijebu nekog Grand Slam turnira. Osvojila je jedan WTA naslov, u Taškentu 2011. godine.

Prošle godine oduševila je u Wimbledonu kad je šokirala Mariju Šarapovu u dvoboju ljepotica, na kraju je dogurala do 3. kola.

Veliki je fan Formule 1, uostalom rođena je u Sočiju, gradu domaćinu Zimskih olimpijskih igara, ali i domaćinu utrka F1 cirkusa.

"Mrzim Hrvate i Modrića", napisala je na društvenim mrežama nakon poraza Rusije od Hrvatske u četvrtfinalu SP-a upravo u njezinom - Sočiju.

Naravno voli nogomet, ali najviše FC Monako! Vlasnik tog kluba je Dmitri Ribolovljevm ruski milijarder, čini se da je tu neka veza...

 tenis

 

 100posto hot

 

 Roland Garros

 

 Vitalija Diatčenko

28. travanj 2024 19:11