StoryEditorOCM
Zoom danaFOTO: SJEĆATE LI SE FATALNE RUBI? DANAS JE NAJZGODNIJA BAKA NA SVIJETU!

Legendarna Meksikanka danas ima 41 godinu, proživljava novu mladost i ljepša je nego ikad

Piše Zadarski.hr
31. svibnja 2019. - 23:20
barbara-mori

Među brojnim ljepoticama koje su prodefilirale kroz more sapunica na našim televizijama, Urugvajka Bárbara Mori (41) ostavila je poseban trag.

Ljepotica, čiji je djed s očeve strane bio Japanac, imala je samo 14 godina kad ju je kao konobaricu zamijetio modni dizajner Marcos Toledo i ponudio joj posao. Nije trebalo dugo da stekne manekenski uspjeh, no prava slava stigla je s glumačkim angažmanom u meksičkoj sapunici ‘Rubi’ iz 2004.

Mori je imala samo tri godine kad su joj se roditelji razveli pa je živjela na relaciji Urugvaj - Meksiko da bi naposljetku odlučila izgraditi život u Mexico Cityju. Sa 19 godina zaljubila se u glumca Sergija Mayera s kojim će godinu dana kasnije dobiti sina Sergija. Brak nije potrajao, ali danas je sretna s američkim bejzbolašem Kennethom Sigmanom.

 

A post shared by Barbara Mori (@delamori) on 

 

Ime Bárbare Mori našlo se ponovno na naslovnicama svjetskih medija kad je 2017. godine sa samo 39 godina postala baka. Njezin je sin u 19. godini sa 30-godišnjom brazilskom pjevačicom Natálijom Subtil dobio kćer Milu. Bárbara za trudnoću je saznala 1. travnja što je u jednom intervjuu komentirala:

- Bila sam uvjerena da se radi o prvoaprilskoj spački!

 

A post shared by Barbara Mori (@delamori) on 

 

Mediji je prozivaju najzgodnijom bakom na svijetu, a ona i danas, sa 42 godine, izgleda poput curice.

 

A post shared by Barbara Mori (@delamori) on 

 

Kad je imala 29 godina, dijagnosticiran joj je rak dojke i danas je aktivna u kampanjama za liječenje ove opasne bolesti. Karcinom su joj otkrili tijekom rutinskog pregleda, a terapije je jako teško podnijela. Osim gubitka kose zbog kemoterapije i zračenja bilo joj je izrazito loše, borila se s mučninama i slabošću.

 

A post shared by Barbara Mori (@delamori) on 

 

Ova ljepotica danas na Instagramu ima gotovo dva milijuna pratitelja, a predstavlja se često u svakodnevnim situacijama, bez šminke i bez previše opterećenja.

 

A post shared by Barbara Mori

27. travanj 2024 19:02