StoryEditorOCM
Zoom danaVIDEO: TALENT KOJI SE ČEKAO

19-godišnja Zeničanka sinoć je žiri 'izula iz cipela', ali publika je pod debelim dojmom glumčevih reakcija

Piše M.K. / PSD
22. listopada 2018. - 13:06
Adna Sestic (5)

"Ušetala je vrlo nesvjesno jedna mala diva, koja ni ne zna da je diva! Jedna mala diva koja je uspjela spojiti jazz, soul, sevdah i unijeti jednim dijelom sebe. Ja sam jako sretna da nam je Adna došla u Supertalent!“ - uzbuđeno je sinoć komentirala članica žirija showa Nove TV, Martina Tomčić, koja je, baš kao i svi ostali članovi suda, ostala "paf" na evergreen Josipe Lisac u izvedbi 19-godišnje Zeničanke.

Skromna, šarmantna, lijepa i nedvojbeno supertalentirana Adna Šestić pjesmom "O jednoj mladosti" Josipe Lisac apsolutno je sve sinoćnje izvedbe bacila u drugi plan i nakon nje se mirno mogla "zatvoriti butiga".

Njezin nastup posebno je dojmio Janka Popovića Volarića koji joj je stisnuo "zlatni gumb", poslao je direktno u polufinale i nije skrivao suze.

Gledatelji su pred malim ekranima, sudeći po njihovim reakcijama na društvenim mrežama, podijelili Jankovo oduševljenje.

Premda je bilo i reakcija onih zasićenih pjevačkim nastupima, koji smatraju da bi taj talent trebao minimalno sudjelovati u "Supertalentu", jer postoje drugi, "specijalizirani" showovi za to, te su predost konkretno davali riječkim iluzionistima ili mađarskim plesačima, većinu je ipak Adnina izvedba začarala, baš kao i našeg proslavljenog glumca.

 

"Prekrasna i skromna djevojka divnog glasa. Ovo je najbolja izvedba na svim dosadašnjim talent showima u Hrvatskoj...", "Prirodna, nasmijana i dobro pjeva, zasluženi zlatni! Nije sve u noktima, nešto je i u glasu", "Ima ono nešto, ne samo glas i stas. Ima skromnost, neku spontanost što ju čini drugačijom i nije niti svjesna da je već sad diva", "Vrtim snimku po treći put da je čujem, simpatična, slatka, a pjevanje da se naježiš.. Savršena, ovogodišnji supertalent!!!" - samo je maleni dio od više stotina komentara koji su komplimentirali nastup mlade Zeničanke.

Ono što je publika naveliko komentirala jest razina oduševljenosti Janka Popovića Volarića, pa su mu rado pripisali da se u plavooku Anu instantno zaljubio.

"Beži Jankec, beži Jankec. Tek je postala punoljetna!" - uz osmijeh je komentirala gospođa. 

"Ma Janka je oduševila... Izgleda da se zaljubio, he he....A cura je divna i ima veliki potencijal..." - složila se i druga gledateljica.

"Koliko ono imaš godina?" - kao nonšalantno upita on. 19, kaže ona, a meni alarm!" - precizirala je svoju "vidovitost" treća.

"Konačno malo romantike, pa makar na televiziji... bravo za Janka i malenu...️" - odmah je prisnažila još jedna.

Premda je očito da je popularni glumac ostao opčinjen, baš kao i svi, nesputanim i predojmljivim umjetničkim izrazom mlade Adne Šustić, koja je konačno pokazala ono za čime je većina članova žirija vapila od početka showa, gledateljice željne romanse nisu se mogle obuzdati, a komentari ne prestaju.

"Što bi rekla Maja daaaaaaa, a srčeko pa ti si meni počeo mucati, joooj i plačeš još", "Janko je pao", "I to kako", "Na početku", "Definitivno" , "Pao je zlatni gumb ali i Janko je pao ko kruška... Preočito mu se sviđa... Rijetkost je zamjetiti na prvu da se muškarac trese koliko mu se djevojka sviđa, ali kod Janka je očito iz aviona...lavvvv is in the air" - zaključile su romantične gledateljice.

 

27. travanj 2024 22:14