StoryEditorOCM
Zadar plusPOZNAT JE I SPOL

Zadranin Dominik Livaković i njegova Helena postali su roditelji! Za trudnoću javnost nije ni znala, a porodila ju je ‘VIP ginekologinja‘

Piše Gloria
6. siječnja 2024. - 20:04

Nova godina nije mogla bolje započeti za hrvatskog reprezentativca i bivšeg vratara Dinama Dominika Livakovića koji je u kolovozu 2023. godine potpisao za turskog velikana Fenerbahçe. Kako ekskluzivno doznaje Gloria, njegova supruga Helena jutros je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici na svijet donijela njihovo prvo dijete.

Majka i beba se osjećaju dobro, a sretnu vijest o dolasku sina u njihovu obitelj sretni roditelji uspjeli su sakriti od javnosti pa tako gotovo nitko nije niti znao da je lijepa magistrica industrijskog dizajna u drugom stanju.

Inače, Livakovićevu suprugu porodila je iskusna ginekologinja Velena Radošević kojoj su povjerenje ranije poklonile i brojne druge poznate dame. Doktorica Radošević porodila je tako Maju Šuput, a prije nje i Anu Maslać Plenković, suprugu premijera Andreja Plenkovića, Anu Karamarko, Vanju Modrić, Izabel Kovačić, ali i glumicu Jelenu Perčin zbog čega su je u medijima znali nazivati i "VIP ginekologinjom" te "celebrity liječnicom", piše Gloria.

Inače, ljubavna priča Zagrepčanke Helene Matić, danas Livaković, i Zadranina Dominika Livakovića započela je 2017. slučajnim poznanstvom preko zajedničkih prijatelja i otad su postali nerazdvojni.

27. travanj 2024 15:36