StoryEditorOCM
Zadar plusIDUĆI TJEDAN U SERIJI ''ČISTA LJUBAV''

Zadarski glumac Ivica Pucar dolazi kao - liječnik!

Piše M.K.
4. prosinca 2017. - 14:15
cista ljubav_ivica pucar (5)

U novim nastavcima hit seriji Nove TV ''Čista ljubav'' gledatelje čekaju nova iznenađenja i zanimljivi obrati. U ulozi misterioznog liječnika, dr Lalića, koji će promijeniti život obitelji Lončar, vidjet ćemo poznatog glumca Ivicu Pucara.

Od ostalih događanja vidjet ćemo i kako će Sonja reagirati kada vidi Tomu u idiličnom obiteljskom okruženju s Helenom i Mašom. Tomo će pak saznati da je Helena kanila pobjeći s Mašom, ali i jednu vijest koja će ga šokirati. Ranko je podmetnuo požar u kojem je Tomo stradao. Snježana i Hrvoje pritišću Milana da Rankov novac prebaci Snježani dok Ranko i Rus bezuspješno pokušavaju naći Snježanu. Ranko navodi Eminu da oda Snježaninu lokaciju, hoće li ju stvarno nesvjesno odati? Edita sumnja da Hrvoje vara Branku te svoje sumnje dijeli s njom. Obitelj Lončar prima dramatičnu vijest o Jasninom zdravlju. Ranko daje Snježani nalaze te ona saznaje da nosi zdravog dječaka, Ranko joj obeća da će se pobrinuti za dijete, ali hoće li i za Snježanu? Hrvoje nabavlja Tomi pištolj.

U obitelj Lončar će se pojaviti liječnik Lalić koji će im dati nadu za Jasnino ozdravljenje, postoji mogućnost operacije i jako je skupa i riskantna, ali se on ponudio da sam izvrši operaciju. Helena pronalazi Tomin pištolj i dolazi do svađe između njih dvoje. Očajna Helena odlazi Ranku kako bi mu vratila novac i prekinula povezanost s njim. Hoće li Heleni poći za rukom što je naumila ili će zbog Rankove manipulacije ipak odustati?

Nove epizode popularne serije ''Čista ljubav'' prikazuju se od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

27. travanj 2024 18:06