StoryEditorOCM
Zadar plusPOGLEDAJTE VIDEO

Zadarski Flux Benders predstavili novi singl "Gusti sa šlagom", stvar je poput napitka - neodoljiva

Piše M.K.
20. listopada 2023. - 14:08

Zadarski bend Flux Benders predstavio je svoj drugi singl - "Gusti sa šlagom".

Flux Bendersi su relativno novi autorski bend iz Zadra kojeg čini iskusna glazbena ekipa. Proteklih par godina su predano radili na koncertnom materijalu, te su nakon dvadesetak pripremljenih pjesama napokon krenuli s objavljivanjem novih skladbi.

Do sad smo imali prilike slušati njihov prvi singl "Znan da te ni‘", a sad je na red došao i drugi singl "Gusti sa šlagom". 

Kako i sami kažu, radi se o veseloj pjesmi koja govori o slobodi duha i uživanju u malim životnim radostima, a naslovni pojam (Gusti sa šlagom) svakome može predstavljati neko vlastito malo životno zadovoljstvo zbog čega će svaki slušatelj pjesmu moći doživjeti na neki svoj način.

Glazbu potpisuje Predrag Ćosić uz Franu Brajkovića koji supotpisuje i tekst uz Andriju Finku, a aranžman zajednički potpisuje cijeli bend; Vice Šindija (bubanj), Mario Salopek (bass), Predrag Ćosić (gitara), Frane Brajković (klavijature/vokal) te Sani i Sara Burin (Back Vokali).

Singl za sad prati lyrics video, uskoro stiže i video spot, a do idućeg ljeta najavljuju izlazak nekoliko novih pjesama. Preporučuju da ih zapratite na društvenim mrežama ukoliko vas zanima nova glazba te želite pronaći termine koncerata na kojima "ekskluzivno" možete poslušati njihov cijeli repertoar i prije objave singlova.

Radi se o nezavisnom autorskom bendu bez "mašinerije" pa je svaka podrška, kako kažu, zlata vrijedna.

Poslušajte Flux Benders - Gusti sa šlagom

28. travanj 2024 16:09