StoryEditorOCM
Zadar plusU IME LJUBAVI

Vjenčanje u Zadru za pamćenje! Prijatelji pomogli mladoženji da ostvari veliku želju: ‘I kamen bi na ovo proplakao...‘

Piše dalmacija sd
5. prosinca 2023. - 08:46

Vjenčanja mnogima redovito izmame suze na oči, ali jedno koje se nedavno održalo u Zadru završilo je na društvenim mrežama i postalo apsolutni viralni hit.

Naime, snimljen je prvi ples mladenaca uz taktove pjesme Tomislava Ivčića "Najljepša si", a s obzirom na to da je mladoženja u invalidskim kolicima, u pomoć su mu priskočili prijatelji - podignuli su ga kako bi na najvažniji dan u svome životu mogao zagrliti svoju odabranicu. U dvorani je nastala erupcija oduševljenja, piše Jutarnji list.

- Svi mi imamo tisuću želja, a Jose je imao samo jednu, zaplesati sa svojom Lucom. I kad mislite da je sve nemoguće, i to nemoguće postaje itekako moguće! Želja je prevladala strah, snovi su postali stvarnost, a ono što je uslijedilo, nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Prolom emocija, ljubavi, sreće, zahvalnosti... - stoji u objavi na Instagramu.

- Bože dragi, kako dirljivo, neopisivo! Odgojimo djecu da budu ljudi, može se. Sve vam cvjetalo! Ovi momci su pravi prijatelji, pravi muškarci, svaka čast! Duša plače od ljepote ove mladosti... Ovo je dokaz da prava ljubav nema granica. I kamen bi na ovo proplakao, a kamoli ne mi koji gledamo! Svu sreću ovoga svijeta vam želim! - nizali su se komentari ispod videa.

29. travanj 2024 18:42