StoryEditorOCM
Zadar plusFOTO: STIGLI NATJECATELJI S PET KONTINENATA

U Zatonu otvoreno prvo Svjetsko prvenstvo u minigolfu za gluhe i Adventure Golf Master

Piše Zadarski.hr
10. rujna 2017. - 13:34

Svečanom ceremonijom u petak navečer u TN Zaton i službeno je otvoreno Svjetsko prvenstvo u minigolfu za gluhe koje se prvi put održava u Hrvatskoj, ali i u svijetu, te Svjetsko prvenstvo Adventure Golf Master koji su okupili natjecatelje s pet kontinenata.

-Iznimna nam je čast, u ime Turisthotela ugostiti ovako veliko natjecanje u minigolfu. Siguran sam da su se svi natjecatelji pripremili za prvenstvo, ali ono što vam također želim je i da uživate, zabavite se i steknete nova prijateljstva, poručio je Ivo Bobić, direktor naselja Zaton Holiday Resort.

Natjecateljski dio oba prvenstva počinje u ponedjeljak, 11. rujna i trajat će dva dana, a za titulu najboljih bori se i hrvatska reprezentacija.

-Ovo je sedmi po redu Adventure Golf Master na kojem sudjeluje najveći broj natjecatelja iz različitih zemalja te je okupio najbolje golfere na svijetu. Izrazito zadovoljstvo nam je igrati na odličnim terenima koji se nalaze u izvrsnom ambijentu, rekao je Mislav Bjažić, predsjednik Hrvatskog golf saveza. Uz Svjetsko prvenstvo u minigolfu za gluhe i Adventure Golf Master, u Zaton Holiday Resortu sljedeći tjedan (20.-23.rujna) na redu je Svjetsko prvenstvo u minigolfu.

-Najbolji golferi došli su u Zaton Holiday Resort i ponosni smo što smo ispunili početni cilj, a to je sudjelovanje natjecatelja s pet kontinenata i da na taj način povežemo sve ljude. Sretni smo što nam je ekipa iz Ghane, unatoč problemima s vizom, u konačnici uspjela doći i sudjelovati, za kraj je rekao Gerhard Zimmerman, predsjednik Svjetske minigolf federacije.

28. travanj 2024 02:46