StoryEditorOCM
Zadar plusBLISTA U TRUDNOĆI

Pjevačica je trudna u 49. godini i ne krije sreću!

Piše Gloria.hr
3. studenog 2017. - 20:42
Gwen Stefani looks tired at church amid growing romance with Blake Shelton

Pjevačica blista u trudnoći, fit je i vrlo aktivna unatoč činjenici da će treće dijete dobiti u 49. godini života.

Da pjevačica Gwen Stefani ljubi kolegu, country pjevača Blakea Sheltona, postalo je jasno lani, dok su zajedno bili u žiriju showa 'The Voice'.

I Shelton i Stefani u svim su intervjuima ponavlajli iste misli. Našli su se, naime, kad su oboje stajali na bolnim prekretnicama života nakon što su preživjeli bolne razvode. Ona je često ponavljala: 'Spasio mi je život', a on je to i isto govorio za nju. Toliko su se zavoljeli, da su silno željeli zajedničko dijete te je Gwen naposljetku zatrudnjela in vitrooplodnjom. Trbuščić je pokazala na Halloween zabavi s djecom.

Ona iz prijašnjeg braka s Gavinom Rossdaleom ima tri sina, 11-godišnjeg Kingstona, 9-godišnjeg Zumu te trogodišnjeg Apolla.

Iako je svijetu poznato da je Gavin u obiteljskoj kući ljubovao s dadiljom, u nedavnom je intervjuu priznao da se trudio spasiti brak te da su potražili i stručnu pomoć. 'Toliko smo se savjetovali da bih mogao biti bračni savjetnik. Trudio sam se, ali tako to ide u životu. No, kad sve sagledate, na neki čudan način, zaključite da nema slučajnosti', rekao je Rossdale. Spasa nije bilo i glazbenici su se rastali 2015., a službeni razvod uslijedio je lani u travnju. Nakon razvoda oboje su pronašli nove suputnike - Gwen Sheltona, a Gavin je danas u vezi danas u vezi s njemačkim modelom Sophijom Thomallom. 

27. travanj 2024 15:58