StoryEditorOCM
Zadar plusFOTO: HEDONISTIČKI EVENT 'WINE&MUSIC' U DVORIŠTU MAS-A

Ono kad Muraj postane vinski podrum na otvorenom...

Piše M.Vuksan
2. lipnja 2017. - 23:36
winefest2-020617_resize.JPG

Vinska večer po vedrim nebom za pamćenje, s dobrom glazbom, namijenjena hedonistički nastrojenim Zadranima, ali i turistima, s vinima 15-ak dalmatinskih i drugih hrvatskih vinara, dogodila se večeras u vrtu Muzeja antičkog stakla u Zadru. nazvana je jednostavno - Wine&Music.

Muraj je bio poligon kušavanje vina ovih vinara: Kraljevskih vinograda, PZ Maslina i vino, Vinarije Škaulj, Vina Ilovčak, Vinarija Jokić, Vina Vrsaljko, Degarra, Badel 1862, Vinarija Baraka, Agro Maleš, OPG Davor Livaić, OPG Sinovčić, Voštinić - Klasnić, Vina Sokač i Vinarije Kopjar.

Rijetko kvalitetan event rgnazirali su zagrebačka tvrtka Eno expert u suradnji s Udrugom za ruralni razvoj Ravni kotari. Goste je zabavljao Acoustic duo Mateja i Hrvoje, a gosti su različita vina kušavali degustirajući delicije Pršutane Puntica d.o.o, Paške sirana, MIH-a Sirana Kolan, Šinjorine Smokva EKO, te pršut Agro Maleš.

kako je bilo na ovom lijepiom, sad već ljetnom druženju, tako blizu, a tako daleko od poluotočke pogledajte u fotogaleriji.

26. travanj 2024 14:56