StoryEditorOCM
Zadar plusPAŽANIN DOŠAO "U BABINE" KOD DORIS PINČIĆ, PA OTKRIO BIZARAN DAR KOJI JOJ JE DONIO

Muž voditeljice ispalio zbog pratiteljice

Piše PSD
18. siječnja 2019. - 19:45
3

Ako bi sudili po njihovim objavama na društvenim mrežama, bračni par Doris i Boris Rogoznica imali su nadasve zanimljiv dan. Počeo je, naime, ponešto neugodno, Borisovom raspravom s pratiteljicom na Instagramu, potaknutom najobičnijom košuljom, koja je završila, nepotrebno, pjevačevim vrlo oštrim riječima.

Sve je krenulo benigno, Boris je želio najaviti svoju novu pjesmu i spot, i uz najavu zakačio svoju fotografiju u karo košulji, na što je jedna njegova pratiteljica imala želju komentirati kako je, valjda, uvijek u istoj, pa je napisala: "Zanima me kada ćeš malo promijeniti košulju?".

Javne osobe otvaranjem javnih profila na društvenim mrežama naprosto pristaju da ih njihovi fanovi, pratitelji, kritičari bilo što pitaju, u toj je interakciji i osnovni smisao postojanja istih, no ovo je pitanje uspjelo začuđujuće isprovocirati glazbenika, koji je uzvratio podužim "monologom".

Nije bilo nezanimljivo, pače je i pohvalno, čuti Borisov stav da "ne mijenja košulje i majice 2 puta dnevno radi naslikavanja". Valjda se samo šalio kad je ustvrdio da se tušira kad mu žena kaže "moga bi se malo oprat". No kad je pratiteljici iznervirano poručio "j**ala te košulja!" prevršio je mjeru dobrog ukusa i pristojnosti.

Očito je to i sam shvatio, pa je s Instagrama uklonio neugodnu prepisku.

Cijelom je danu odlučio dati drugačiji ton objavom fotografija s obiteljskog ručka, a kojem je par ugostio splitskog kuhara Ivana Pažanina.

"Raznježili smo Ivana Pažanina, cure navalite sad ili nikad!" - pozvao je tako Boris, objavljujući fotografije na kojima se popularni splitski chef šarmira malenu Gitu, kćerkicu para Rogoznica.

I sam se Pažanin pohvalio kako u goste nije došao praznih ruku.

"Znam šta triba donit u babine i gotovo!" - ustvrdio je Dorisin prijatelj sa seta showa "Tri, dva, jedan kuhaj!" otkrivši prilično bizaran dar koji je, čini se, oduševio najmlađu članicu familije.

 

30. travanj 2024 15:59