StoryEditorOCM
Zadar plusBROJI SITNO DO VAŽNOG KONCERTA

Grdović u karanteni kod supruge Brankice!

Piše Mirela Goreta / SD
14. veljače 2019. - 09:56
SP61205ANCIC18.JPG

Mladen je u karanteni, kod kuće s Brankicom. Dobro je, priprema se za koncert – kazao nam je Željko Petreš, organizator koncerta "Nije u šoldima sve", na kojemu će popularni zadarski pjevač Mladen Grdović 15. veljače, u dvorani "Krešimir Ćosić" zadarskog Športskog centra Višnjik, s kolegama i publikom feštati u povodu 40. obljetnice glazbene karijere.

Prošloga tjedna Grdović je bio jedna od udarnih vijesti u medijima zbog, kako su potvrdili sud i policija, verbalnog napada na suprugu Brankicu i njezinu prijateljicu na ulici u alkoholiziranom stanju, zbog čega ga je policija, nakon prijave za nasilje u obitelji i narušavanje javnog reda i mira, odvela na Odjel psihijatrije zadarske bolnice, a zatim u postaju na ispitivanje. Supruga Brankica je nakon incidenta čvrsto stala u suprugovu obranu govoreći o pokušaju sabotaže njegova zadarskog koncerta, koji će se ipak održati usprkos početnim insinuacijama o otkazivanju.

Zadarski gosti

– Bit će puno sve, ostale su još samo ulaznice za parter. Ma, dolje može stati milijun ljudi, ali mi idemo na to da stane 4500 posjetitelja. Pozornica je velika, pa ljude nećemo moći puštati bočno kako bi gledali koncert sa strane. Mi zapravo prodajemo pola dvorane, jer smo zbog veličine pozornice ograničeni prostorom – objašnjava organizator Petreš, napominjući kako će se na koncertu "Nije u šoldima sve", uz već najavljene goste, Mladenove prijatelje s kojima je surađivao u različitim projektima – Zlatka Pejakovića, Jasmina Stavrosa, Ivanu Kovač, Maju Šuput, Miju Dimšić, Učiteljice, klapu Munita i Ivana Zaka – na pozornici pojaviti i gosti iznenađenja u vidu zadarskih glazbenih snaga.

– Mladen je u debeloj karanteni, isključio se i odmara se kod Brankice – potvrdio je Petreševe riječi i Grdovićev menadžer Ljubo Šeperić navodeći kako je pjevač proteklog vikenda na probi u Jastrebarskom uvježbavao koncertni program s kolegama i svojim pratećim bendom Romantic. Mladen i njegovi prijatelji najavljuju bogat repertoar i brojna iznenađenja kao jamstvo odlične zabave u Višnjiku.

Koncertnu večer satkanu od trosatne retrospektive Grdovićevih najvećih hitova iz četrdesetogodišnje karijere vodit će Damir Mihanović Ćubi.

27. travanj 2024 10:54