StoryEditorOCM
Zadar plusFOTO: LUKA MODRIĆ U SVOM OMILJENOM ZADARSKOM RESTORANU

Eriku se smiješi brk, a mali Niko je dobio fotografiju za cijeli život!

Piše M.V.
6. kolovoza 2018. - 15:02
luka-naslovna

Dok se cijeli nogometni svijet bavi tihim 'ratom' između madridskog "Reala" i milanskog "Intera" oko mogućeg transfera Luke Modrića u redove talijanskog kluba, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i po mnogima ovog trenutka najbolji nogometaš svijeta opušteno uživa u zadnjim danima svog ovogodišnjeg odmora i to, naravno, u Zadru.

Pred kraj godišnjeg uspio je s obitelji posjetiti i svoj omiljeni restoran -"Niku" i pozdraviti svog starog prijatelja, vlasnika "Nike" Erika Pavina. Zajednička fotografija svjetski slavnog Zadranina i legendarnog ugostitelja bila je, naravno, neizbježna, a ovaj put se s njima dvojicom fotografirao i Erikov dvoipolgodišnji unuk Niko, koji je, naravno dobio  ime po djedu, osnivaču restorana.

Luku ovih dana čekaju ozbiljne klupske obaveze, a kroz mjesec i nove reprezentativne pa je već na putu za Madrid, Eriku će  nova fotografija naći posebno mjesto među mnigim drugima s poznatim svjetskim sportskim zvijezdama na jednom od zidova restorana, a mali Niko će se kad odraste imati s čim pohvaliti svojim prijateljima.

28. travanj 2024 13:28