StoryEditorOCM

Vesela uskršnja zabava u centru Supernova Zadar

Piše PROMO
4. travnja 2023. - 09:56

U subotu, 8. travnja, od 16 sati u Supernova centru Zadar očekuje vas velika uskršnja zabava. Dočekajmo blagdane uz igru i druženje!

Blagdanima koji se bliže vesele se i mali i veliki stoga vam Supernova Zadar sprema mnoštvo zabavnog sadržaja u kojemu možete zajedno uživati. Ove subote, nakon obavljenog shoppinga malene pozivamo na zabavu i druženje s vršnjacima, a i oni nešto stariji će imati priliku otkriti kulinarske trikove profesionalaca koje mogu i sami isprobati već ovog Uskrsa.

U centar dolaze kokica Zdravka i gospodin Mrkvić, veseli likovi koji mališanima pripremaju kreativne izazove i puno dobre zabave. Pogledajte i zanimljivu predstavu te doznajte što se dogodilo u jednoj veseloj šumici prepunoj bajkovitih priča i dogodovština. U posjet nam stiže i popularni kuhar Tomislav Špiček koji će pokazati svoje kulinarsko umijeće i naučiti vas ponekom triku uz koji će kuhanje biti još zabavnije, a jela ukusnija. Pogledajte kako se pripremaju fini uskršnji muffini koje ćete zasigurno i sami poželjeti napraviti kod kuće za svoju obitelj.

Slijedite svoje želje, mirise fine hrane i zvuk dobre zabave do centra Supernova Zadar, u subotu od 16 sati. Vidimo se!

27. travanj 2024 20:53