StoryEditorOCM

Supersubota u centru Supernova: Osvježite proljetni stil uz super popuste

Piše PROMO
9. travnja 2021. - 12:39

I službeno smo zakoračili u godišnje doba u kojem se, osim prirode, budi i želja za novim, svježim izgledom. Vrijeme je da obnovite garderobu, bacite se na omiljene sportske aktivnosti na otvorenom i pripremite kožu za sve toplije dane. Prvi korak neka bude super proljetni shopping, a odlične popuste potražite u centru Supernova Zadar, na još jednom izdanju Super subote koje zakazujemo 10. travnja.

Napokon je vrijeme da uskočite u omiljene proljetne outfite koji bude modne kreativce u vama. Moderne boje i uzorci, popularni krojevi i slojevitost daje vam bezbroj mogućnosti. Obnovite garderobu u trgovini Tally Weijl uz 20% popusta i Springfield uz 30% popusta na kompletan nesniženi asortiman novih kolekcija. Nove outfite upotpunite omiljenom obućom iz trgovine Humanic koja je za 20% snizila cjelokupan asortiman ili posjetite Office shoes gdje vas 20% popusta čeka na sve modele iz neodoljive nove kolekcije za proljeće I ljeto.

Čak ako ste tijekom zime pomalo zabušavali, sada je idealno vrijeme za povratak sportskim aktivnostima i zdravom načinu života. Osim motivacije, potrebna vam je i sportska oprema; u Adidasu iskoristite 20% popusta na cjelokupni asortiman, dok vas Sport Vision časti s dodatnih 10% na već sniženi i 20% na odabrani nesniženi asortiman. U trgovini Under Armour ostvarite 30% popusta na cjelokupnu novu kolekciju, a volite li urbanu sportsku obuću i odjeću za treninge ili svakodnevne outfite, ne propustite do 30% popusta koje vam priprema Buzz na odabrane popularne modele renomiranih brendova.

Osim garderobe, za tople dane pripremite i kožu. Male kućne spa rituale pripremite si uz najdraže preparate iz Douglasa gdje vas čak 40% popusta čeka na izdvojeni dio asortimana i trgovine L`Occitane koja priprema 15% popusta na odabrane mirisne kolekcije.

Novo godišnje doba i fantastične nove kolekcije začinite super popustima! Sve informacije o popustima kao i ostale novosti iz centra potražite na našoj web stranici https://www.supernova-zadar.hr/ ili na Facebook stranici centra. Vidimo se na prvom proljetnom izdanju Super subote.

27. travanj 2024 21:33