StoryEditorOCM
ViralGENI, GENI KAMENI

Zadranin Dominik Livaković nije prvi reprezentativac u svojoj obitelji: evo s kojim slavnim nogometašem je u rodu njegova majka Manuela

Piše MOZAIK SD
6. prosinca 2022. - 18:54

Golman Hrvatske reprezentacije, 27-godišnji Zadranin Dominik Livaković, jučer je na utakmici Hrvatske i Japana obranio tri penala i time reprezentaciji omogućio prolazak u četvrtfinale Svjetskog prvenstva, prenosi Showbuzz.

Golman Hrvatske reprezentacije, 27-godišnji Dominik Livaković, jučer je na utakmici Hrvatske i Japana obranio tri penala i time reprezentaciji omogućio prolazak u četvrtfinale Svjetskog prvenstva.  Za mladog je Zadranina tijekom utakmice na tribini najglasnije navijala njegova supruga Helena Livaković, koju je Dominik ove godine oženio u zadarskoj katedrali svete Stošije, nakon pet godina veze.  Inače, Dominikov otac Zdravko bivši je državni tajnik Ministarstva prometa, a njegova majka Manuela Sklobar u rodu je s bivšim jugoslavenskim reprezentativcem, legendarnim Josipom Sklobarom. Osim što je bio napadač jugoslavenske reprezentacije, Sklobar se proslavio i kao trener Hajduka.   Dominikova majka Manuela javnosti je poznata od 2018. godine, kada je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji privukla veliku pažnju medija. Uzdahe je Manuela mamila i na sinovom vjenčanju, na kojem se pojavila u elegantnom izdanju.

Za mladog je Zadranina tijekom utakmice na tribini najglasnije navijala njegova supruga Helena Livaković, koju je Dominik ove godine oženio u zadarskoj katedrali svete Stošije, nakon pet godina veze.

image
Tom Dubravec/ Cropix

Inače, Dominikov otac Zdravko bivši je državni tajnik Ministarstva prometa, a njegova majka Manuela Skoblar u rodu je s bivšim jugoslavenskim reprezentativcem, legendarnim Josipom Skoblarom. Osim što je bio napadač jugoslavenske reprezentacije, Sklobar se proslavio i kao trener Hajduka, prenosi Showbuzz.

image
Privatni Album/jutarnji.hr/Slobodna Dalmacija

Dominikova majka Manuela javnosti je poznata od 2018. godine, kada je na Svjetskom prvenstvu u Rusiji privukla veliku pažnju medija. Uzdahe je Manuela mamila i na sinovom vjenčanju, na kojem se pojavila u blijedoružićastoj haljini iznad koljena, koju je upotpunila s crnom torbicom i salonkama. 

image
Luka Gerlanc/ Cropix
26. travanj 2024 11:56