StoryEditorOCM
ViralPOPULARAN PAR

Više nije tajna: Poznata hrvatska influencerica napokon je potvrdila svoju ljubavnu vezu sa zgodnim Srbinom, pogledajte preslatke fotografije

Piše Mozaik SD
25. listopada 2022. - 14:39

Službeno je: Emu Luketin, poznatu YouTubericu i influencericu iz Zagreba već neko vrijeme ljubi srpski fotograf i influencer Dušan Petrović. Mladi par svoju je vezu potvrdio na Instagramu s dvije crno - bijele fotografije na kojima se grle i ljube.

- Uljepšala si sve, napisao je Dušan uz fotografiju poljupca, dok je Ema uz svoju objavu ostavila kratak i jasan simbol srca.

Iako se o ljubavnoj vezi mladih influencera šuškalo već nekoliko mjeseci, par se o svom odnosu do sada nije oglasio. Na njihovim profilima ovo nisu prve zajedničke fotografije, ali sve koje su do sada objavile bile su prijateljske naravi.

Fotografije prekrasnog i uspješnog para preplavili su pozitivni komentari, a vezu su im ‘blagoslovila‘ i neka poznata lica s Balkana, među kojima njihove kolege influenceri Pave ElezDunja Jovanić, Tamara Kalinić, Ella Dvornik, pjevačica Milica Pavlović i mnogi drugi.

Ema Luketin, 21-godišnja je beauty i lifestyle influencerica koja se proslavila na YouTubeu preko kanala "Two crazy beauties" kojeg je dijelila s prijateljicom. Kasnije je otvorila svoj osobni YouTube kanal i Instagram profil te je ubrzo postala jedna od najpoznatijih Influencerica na Balkanu. Mlada Zagrepčanka koja svoju karijeru gradi od sedmog razreda osnovne škole do sada je na Instagramu prikupila 212.000 pratitelja, dok njezin YouTube kanal broji impresivnih 123.000 pretplatnika. Osim impresivne karijere na društvenim mrežama, Ema se upustila i u neke poduzetničke pothvate, a često surađuje i s poznatim brendovima.

Dušan Petrović 28-godišnji je uspješni fotograf i influencer iz Srbije. Osim što kao fotograf surađuje s mnogim poznatim domaćim licima, surađivao je i s popularnom ženskom pop grupom Fifth harmony.

Ema Luketin je u travnju ove godine iznenadila javnost zbog prekida četverogodišnje veze s Jankom Janićem, također poznatim influencerom iz Zagreba.

- Dragi moji ljudi, nisam osoba koje se ikada emocionalno otvarala na Instagramu, ali vas ovim putem, najtužnijeg srca ikada, ali s najvećom dozom realnosti situacije, moram obavijestiti da Ema i ja nakon četiri godine veze više nismo skupa. Privatne i poslovne stvari dovele su do odluke koja je kakva je, a ja ovim putem moram i želim svima iskreno iz dubine duše reći da je Ema najdivnije stvorenje i najbrižnija osoba, osoba koja zaslužuje sve na ovom svijetu i osoba kojoj želim sve najbolje u životu, napisao je tada Janko na Instagramu. Ema se povodom prekida nije oglasila.

26. travanj 2024 15:12