StoryEditorOCM
ViralBUDI MI PRIJATELJ

Veselo je bilo u zadarskom azilu ove subote. Pogledajte kako je proteklo božićno darivanje malih šapica

Piše Zadarski.hr
19. prosinca 2021. - 19:57

"Mi smo još pod dojmom jučerašnjeg druženja sa Vama u azilu! Ugostili smo preko 200 vas i nadamo se da ste se zabavili, mi i psi jesmo. Hvala vam na odazivu, druženju, donacijama i poklonjenom vremenu našim štićenicima.

Jučer smo imali i Djeda Božićnjaka koji je dijelio slatkiše najmlađima,  psećeg trenera Niku Perovića koji je izveo mali show sa našim bivšim azilantom Kubom koji je bio prava zvijezda, kupovali ste naše kalendare, majice, torbice i kape te time pomogli nama da se malo manje sekiramo oko budućih računa

A i psi su se našetali i uživali u vašem društvu! I moram spomenut koliko smo ponosne na njih kako su bili divni jučer unatoč velikoj gužvi i muzici Najviše hvala firmi BMP Asset koja je financirala cijeli događaj te Media oglasi na cijelom angažmanu! Nadamo se da je i svima Vama bio gušt jučerašnji dan, makar upola koliko je bio nama- sretno su danas objavili iz zadarskog azila gdje su ove subote Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Zadarske šapice i tvrtka BMP Asset organizirali događanje "Budi mi prijatelj – powered by BMP!

Na fotografijama pogledajte kako je bilo

09. svibanj 2024 11:39