StoryEditorOCM
ViralJEZIVI VIDEO

Svi su uvjereni da je ova snimka iz dubina Indijskog oceana zabilježila vanzemaljca; pogledajte bizarnu transformaciju

Piše MOZAIK SD
27. siječnja 2023. - 19:42

Snimka s YouTubea je zabilježila misterioznu transformaciju morskog stvorenja koje liči na vanzemaljca. Video je nastao na dubini većoj od 1000 metara, a snimljen je daljinski upravljanim vozilom (ROV) u Indijskom oceanu, blizinu istočne obale Afrike, piše Rijeka danas

Ovo morsko stvorenje lebdjelo je u vodi, ali se nakon 40-ak sekundi pretvorilo u sasvim drugi oblik. Nakon što je snimka 2013. godine objavljena na YouTube kanalu "CaptainJRD", skupio je preko pet milijuna pregleda i preko 11.000 komentara.

- Ovaj je video snimljen ROV-om (vozilo na daljinsko upravljanje) na dubini od 1.150 metara u Indijskom oceanu u neposrednoj blizini bušotine. Pri kraju snimke možete vidjeti kako stvorenje biva uhvaćeno u izlaz iz ROV potisnika. Video nije mijenjan i snimljen je s istočne obale Afrike”, napisao je "CaptainJRD".

Bizarna snimka je, prema komentarima, većinu gledatelja zaprepastila. 

- Evo zašto nikad ne idem na dubinu veću od 900 metara.

- Ovo mora biti stvorenje koje izgleda najviše nalik na vanzemaljca od svega što sam ikada vidio. Oblik koji je stvorenje imalo na početku je bio nalik na drevni simbol, a način na koji se iz toga pretvorilo u svjetleće stvorenje s pulsirajućim svjetlima je sulud!

- Zar nitko neće govoriti o tome da je ovo izgledalo kao disko kugla nakon transformacije? Ovo je nevjerojatno otkriće.

- Dao bih se okladiti da postoji mnogo čudnih vrsti koje nikada prije nismo vidjeli, dovraga, ne bih se iznenadio da na dnu oceana obitava 900 milijuna godina star dinosaur.

26. travanj 2024 09:15