StoryEditorOCM
ViralTOPLINA U SRCU

Severina provodi Božić sa sinom: ‘Ti si najbolja mama na svijetu!‘

Piše V.P.
25. prosinca 2020. - 15:58

- Sinoć kad smo išli spavati, samo je prošaptao: "Ti si najbolja mama na svijetu... Sretan Božić svima, napisala je na društvenim mrežama Severina kojoj to što provodi blagdane sa sinom puno znači jer je u studenom prošle godine sutkinja Tea Golub donijela privremenu mjeru prema kojoj Aleksandar nadalje živi s tatom, srpskim poduzetnikom Milanom Popovićem.

Odluka je stupila na snagu odmah pa je ni Severinina žalba nije mogla odgoditi te ga je morala odmah predati Popoviću. Prema privremenoj mjeri pjevačica ima pravo viđati sina utorkom i četvrtkom od 15 do 20 sati te svakog drugog vikenda, od subote u 10 sati do nedjelje u 20 sati. Mjerom je regulirano i druženje majke i sina tijekom ljetnih i zimskih praznika te državnih i vjerskih blagdana.

Ova je sudska odluka donesena svega mjesec dana nakon što je pjevačica na konferenciji za medije optužila školu koju pohađa njen sin za zlostavljanje djeteta. Tada je tvrdila da su učiteljice dječaka zaključale u školu dva sata te mu nisu htjele dozvoliti da ide kući s njenim suprugom Igorom Kojićem.

Unatoč privatnim trzavicama Severina je prošle godine održala uspješne koncerte u sklopu turneje Magic Tour, a onaj koji je održala u zagrebačkoj Areni HRT će prikazati u prvim satima Nove 2021. godine.

25. travanj 2024 14:54