StoryEditorOCM
ViralPORTUNSKI SMJEŠTAJ

Primijetili ste da vam na pločicama u hodniku zgrade spava nepoznata osoba? Oprez, nemojte ju ometati - upravo obara hrvatske turističke rekorde

Piše Marin Prvan
24. srpnja 2022. - 21:08

Kad sutra ujutro budete kretali u kupovinu, na posao ili odvesti dijete na more, postoji realna mogućnost da ćete na podu svog portuna zateći usnulog stranog državljanina. No, ne brinite, najvjerojatnije je riječ o osobi prijavljenoj kao popunitelj lokalnog smještajnog kapaciteta na e-visitoru koja se u vaš grad samo došla dobro zabaviti i potrošiti onoliko koliko hrvatsko ugostiteljstvo od nje uspije iskamčiti. 

Pritom je, čistom lutrijom, završila baš na ugodnim pločicama vaše stambene zgrade, a mogla je bilo koje.

Zapamtite, ova obnažena osoba koja sanja na stranom jeziku upravo obara rekorde hrvatskog turizma i kao znak zahvalnosti ste joj bar mogli pružiti čašu vode nadohvat ruke, puhnuti joj pod pazduhe da je rashladite ili joj umetnuti anatomsku stinu pod glavu. Ovako će, kada se osvijesti iz alkoholne kome, kroz sumaglicu prepoznati da su Hrvati sjajni domaćini koji već u hodniku nude uslužnu djeltanost putnicima nahodnicima te će se, kolektivno se nadamo, dogodine opet vratiti u našu zemlju.

Ako biste pak htjeli dodatno izbrusiti svoje vještine ophođenja s ljudima koji spavaju van za tu funkciju namijenjenih objekata, posjetite Udrugu MoSt. Tamo će vas sigurno dobro uputiti u to kako svojom brigom i poduzetničkim duhom pomoći hrvatsku državu u nastojanjima da omogući svima koji borave u njoj što ljepši odmor od uobičajene naporne i tmurne svakodnevnice.

image
Privatni album
image
Privatni album
28. travanj 2024 12:37