StoryEditorOCM
ViralNOVI TRENDOVI

Nakon prekida o kojemu je brujao svijet, Gerard Pique prisilio novu djevojku da potpiše ugovor: evo što joj je stavio kao uvjet

Piše MOZAIK SD
30. lipnja 2022. - 21:05
MADRID, SPAIN - NOVEMBER 24: Barcelona's football player Gerard Pique and Colombian singer Shakira attend the final ceremony of 2019 Davis Cup final at La Caja Magica on November 24, 2019 in Madrid, Spain. Burak Akbulut/Anadolu Agency (Photo by BURAK AKBULUT/ANADOLU AGENCY/Anadolu Agency via AFP)Burak Akbulut/Anadolu Agency Via Afp

Prekid kolumbijske pjevačice Shakire i španjolskog nogometaša Gerarda Piquéa i dalje je glavna tema, a sada je objavljeno da je igrač Barcelone natjerao svoju novu djevojku da potpiše ugovor s nizom uvjeta.

Gerard je uhvaćen je s nepoznatom plavokosom ženom tijekom zabave u Stockholmu u Švedskoj. Informacije koje su objavili španjolski mediji govore da je žena zbog koje je Piqué napustio Shakiru 22-godišnja djevojka koju je upoznao na zabavi svoje tvrtke, u Barceloni.

Kako je otkrio novinar Marco Chiazza, ugovor koji je potpisala nogometaševa nova djevojka uključuje klauzulu u kojoj se navodi da ne može reći apsolutno ništa o njihovoj vezi.

Roberto García, Shakirin bivši šogor, rekao je da je odnos između pjevačice i nogometaša dugo bio na granici prekida. García je osam godina bio partner Lucile, Shakirine sestre.

U intervjuu za španjolske medije EsDiario, García je otkrio da su Shakira i Piqué prekinuli nakon što je on zatražio veliku količinu novca za ulaganja, a ona mu je odbila dati.

Ako se pita prijatelje nogometaša, za prekid je kriva Shakira. Priču o Gerardu kao "žrtvi" slavom opsjednute supruge medijima su ispričali njegovi prijatelji, a pred televizijskim kamerama iznijela ju je novinarka Lorena Vazquez.

Međutim, do sada ni pjevačica ni nogometaš nisu potvrdili što je pravi uzrok njihovog prekida.

26. travanj 2024 23:42