StoryEditorOCM
ViralFACEBOOK PREVARA

Muškarac (37) lagao da je doktor kako bi od žena dobio intimne fotografije i videa genitalija; seksualne želje stigle su ga ‘glave‘

Piše MOZAIK SD
27. listopada 2022. - 12:21

Muškarci znaju biti jako snalažljivi kada je u pitanju zadovoljavanje svojih seksualnih želja, ali glavni akter ove priče je otišao korak dalje. Proveo je pomno osmišljeni plan kojem je glavni cilj bio prevariti što više žena.

Muškarac u Singapuru osuđen je na tri godine i četiri mjeseca zatvora jer je nasamario više od 30 žena predstavljajući se na Facebooku kao ginekologica kako bi dobio fotografije njihovih genitalija, piše Pogled.

Sud je 37-godišnjeg Ooi Chuen Weija iz Malezije proglasio krivim za varanje i lažno predstavljanje.

Inače, Ooi je koristio lažni Facebook profil kako bi kontaktirao žene, koje bi potom tražio da ispune ankete koje su uključivale pitanja o njihovim genitalijama i seksualnom životu, stoji u sudskim dokumentima u koje je CNN imao uvid.

U četiri godine Malezijac je prevario 38 žena, a zauzvrat dobio oko 1000 intimnih fotografija i videa. Ooijeva nedjela izašla su na vidjelo u svibnju kada ga je žena, koja je posumnjala u njega i shvatila da takav liječnik ne postoji, prijavila policiji.

Policija je potom pretresla Ooijev dom i zaplijenila mu uređaje. Tijekom policijske istrage priznao je prevaru žena, objavio je Pogled.

05. svibanj 2024 19:11