StoryEditorOCM
ViralSADA JE NA TERENU

Mlada voditeljica HRT-a preko noći maknuta iz podnevnog Dnevnika! Doznajemo zašto Nikolina više nije u studiju

Piše PSD
25. veljače 2023. - 15:15

Teško je na malim ekranima bilo ne primijetiti mladu Slavonku Nikolinu Ćosić (29) koja je prije godinu i pol dana postala zvijezda podnevnog Dnevnika HRT-a.

Tko je nova zvijezda podnevnog Dnevnika HRT-a koja je zaintrigirala gledatelje? Nikolina Ćosić nekad se bavila plesom, a zbog preseljenja u Zagreb napustila je Osijek gdje joj je ostao dečko

Rođena Osječanka na Hrvatskoj televiziji radi od svibnja 2019. i jedna je od najmlađih u redakciji Informativnog programa, a gledatelje je osvojila šarmom i ugodnom bojom glasa.

image

Nikolina Ćosić

Goran Mehkek/Cropix

Tim više čudi što Nikoline već neko vrijeme nema u studiju Dnevnika, a slična se situacija dogodila i kad su u travnju prošle godine još jednu mladu TV zvijezdu, Andreja Rašljanina, šefovi na Prisavlju makli iz studija i poslali na teren.

Mladi voditelj HRT-a preko noći maknut iz podnevnog Dnevnika? Na televiziji bruje kako je Andreju angažman otkazan bez objašnjenja. Evo što su nam rekli na Prisavlju...

No što se zapravo dogodilo s Nikolinom? Kako doznajemo, ona odnedavno radi isključivo na terenu odakle ima i javljanja uživo, a u studiju je nema jer se za nju jednostavno nije pronašlo - mjesta. Koliko god to suludo zvučalo!

Naime, odnedavno središnji Dnevnik vodi Nika Marjanović Zulim, s kojom su na javnoj televiziji poprilično zadovoljni, te su je i odlučili zadržati na ekranu (Nika je u početku tek privremeno uskočila kako bi mijenjala kolege koji su bili na bolovanju). Njenim zadržavanjem u Dnevniku iz igre je ispao i Branko Nađvinski, pa tako središnji Dnevnik u 19:00 sati kao i onaj večernji nakon Otvorenog trenutno osim Nike vode Marta Šimić Mrzlečki i Đurica Drobac.

image

Nikolina Ćosić u društvu kolegice s HRT-a, prezimenjakinje Antonije Ćosić.
 

Marko Todorov/Cropix

Ovo preslagivanje dovelo je i do promjena u podnevnom Dnevniku gdje su čelni ljudi Prisavlja odlučili zadržati Igora Dunaja te staviti Gorana Brozovića i Damira Smrtića. Samim time više nije bilo mjesta i za Nikolinu Ćosić.

- Iskreno, ne znam kakve planove na HRT-u imaju za mene. Znam da bi voljeli da se profiliram kao reporter i smatram da mi je to čak i teže nego javljati se iz studija. Kako god, još mnogo toga moram naučiti - rekla je Nikolina za Jutarnji list prije dvije godine.

Gledateljima, koji su je zapazili kad je imala vatreno krštenje prezentirajući u središnjem Dnevniku stanje o koronakrizi u svijetu, mlada voditeljica nedostaje kao prezenterica vijesti i na društvenim mrežama zazivaju HRT da je što prije opet vrate u studio.

26. travanj 2024 19:18