StoryEditorOCM
ViralU GLUHO DOBA NOĆI

Kourtney Kardashian i Travis Barker vjenčali se na tajnoj ceremoniji u kapelici u Las Vegasu nakon dodjele Grammyja

Piše Piše MOZAIK SD
5. travnja 2022. - 20:19

TMZ i Page Six tvrde da su se Kourtney Kardashian i Travis Barker vjenčali u u 1.30 ujutro u kapelici u Las Vegasu nakon njihovog pojavljivanja na 64. dodjeli Grammyja. Kourtney i Travisa vjenčao je imitator Elvisa Presleyja.

Izvori su za TMZ rekli da Kardashian i Barker nisu dopustili da ih se fotografira, već su angažirali vlastitog fotografa i osiguranje. Upućeni tvrde da je ovo tek prvo u nizu vjenčanih ceremonija. Uslijedit će veće slavlje za obitelj i prijatelje

image

Kourtney Kardashian i Travis Barker 

Angela Weiss/AFP

Slavni par u Las Vegasu nije prošao nezamijećeno, a mnogi svjedoci su ispričali američkim medijima kako su ih vidjeli da prema hotelu teturaju vidno pijani. Upravo Travis pridržavao je svoju novopečenu suprugu pri ulasku u hotel u kojem su odsjeli.

Par, koji je započeo vezu u siječnju 2021., objavio je zaruke u listopadu 2021.

U traileru za "Hulu's The Kardashians" osnivačica Poosha otkrila je njezine i Barkerove ambicije da prošire svoje obitelji. “Travis i ja želimo imati dijete”, rekla je.

image

Kourtney Kardashian i Travis Barker 

Patrick T. Fallon/AFP

Kardashian je već mama Masona, Penelope i Reigna Disicka, koje dijeli sa svojim bivšim Scottom Disickom. Scott s bivšom suprugom Shannom Moakler ima kćer Alabamu i pokćerku Atianu De La Hoyu.

27. travanj 2024 09:20