StoryEditorOCM
ViralOPERACIJA MAČJE OČI

Kirurg demantira da je ‘unakazio‘ Kristinu Mandarinu: Nije se pridržavala uputa, sljedeći dan je otišla u reality show. I rana se rašila!

Piše PSD
31. ožujka 2021. - 17:26

Podsjetimno, Kristina Penava (22), poznatija kao Kristina Mandarina, požalila se svojim pratiteljima na Instagramu. Naime, jedna korekcija na njenom licu nije završila kako treba, pa je šokiranim pratiteljima pokazala ožiljke na licu. Za sve je okrivila kirurga koji je radio taj zahvat.

image

 
PRIVATNI ALBUM

"S ovim ožiljcima živim skoro godinu dana. Nastali su operacijom zvanom 'mačje oči'. Ne dozvolite da ovo i vama dogodi", napisala je Kristina na Instagram storyju.

Međutim, Slobodnoj Dalmaciji se javio kirurg (podaci poznati redakciji) koji je operirao mladu djevojku.

- Imam potrebu razjasniti situaciju vezanu za zahvat ukošavanja očiju na dotičnoj. Naime, dotična se nije pridržavala danih uputa nakon zahvata, već je sljedeći dan otišla u reality show. Preporuke nakon takve operacije su relativno mirovanje, pošteda, zabrana napora i pojačana pažnja kože oko operirane regije.

Nakon pet, šest dana je došla na kontrolu s rašivenom ranom, obostrano, koju sam ponovno sašio. Naravno, nakon takve situacije morate biti svjesni posljedica. Svakako nije bilo preporučljivo ići u snimanje emisije. Volio bih dodati da je zahvat bio sponzoriran od treće strane te iz tog razloga dotičnoj nije izdan račun - navodi za 'Slobodnu' kirurg.

U razgovoru nam je rekao i da ima svjedoke koji mogu potkrijepiti njegove tvrdnje. 

Inače, najpoznatija prodavačica agruma u Lijepoj našoj je objasnila i što je mijenjala na sebi.

"Tu su mali fileri na usnama, mislim da je to sasvim normalno, i naravno operacija grudi, možda malo obrve, radila sam nedavno neki zahvat, to je malo zatezanje lica, ništa pretjerano. Trudim se izgledati što prirodnije'', navodi Dnevnik.hr.

image
PRIVATNI ALBUM
24. travanj 2024 20:35