StoryEditorOCM
Viral‘GORI SVE‘

Jesu li ovo najbolji trbušnjaci u Hrvatskoj? Gruica u kupaćem kostimu pokazala isklesan trbuh na kojem bi joj pozavidjele duplo mlađe. Evo kako vježba

Piše MOZAIK SD
2. srpnja 2022. - 14:49

 

Ana Gruica nedavno je ušla u četrdesetu, no sudeći po fotografijama koja splitska glumica objavljuje, godine apsolutno nisu ostavile trag na njoj. Štoviše upravo ona potvrđuje tvrdnje znanstvenika koji kažu da su danas četrdesete  'nove dvadesete'. A potvrđuju to i najnovije slike s plaže s koje je Splićanka podijelila s pratiteljima na Instagramu na kojima je pokazala stesano tijelo.

U prvom planu su trbušni mišići na kojima bi joj pozavidjele i duplo mlađe djevojke. Gruica ih nerijetko naglašava odjevnim kombinacijama, pa je upravo to napravila i na nedavnom vjenčanju Marka Livaje i Iris Rajčić. O haljini koju je za tu priliku odjenula pričalo se tjednima nakon pira.
 

Ravan i čvrst trbuh kakvim se ponosi Gruica rezultat je strogog treninga koji prakticira, no za sve koji se žele "riješiti" masnih naslaga na trbuhu evo savjeta. Najbolja vježba su definitivno trbušnjaci koji su ujedno i najpopularniji. No većina će odmah postaviti pitanje - koliko ih je dovoljno da se vide rezultati?


Mnogi stručnjaci kažu da je idealna brojka 30 do 50 trbušnjaka dnevno. Ako vam je to previše možete ih raditi tri puta tjedno i to 3 serije po 25 do 50 trbušnjaka (ovisno u kakvoj ste formi). Uz trbušnjake, piše živim.hr se preporučuje plank od 30 sekundi, kao i plank sa strane.

Samo vježbanje neće biti dovoljno pa se uz kardio, trening snage preporučuje i  prehrana bogatu proteinima i povrćem s tim da je preporuka da se ugljikohidrate smjeste u obroke oko treninga, tada su vam najpotrebniji.
 

Ako se budete pridržavali vježbanja i pravilne prehrane, prvi rezultati će se doći već nakon tri do četiri tjedna.

04. svibanj 2024 21:37