StoryEditorOCM
ViralNOVA ŠANSA

Irina Shayk i Bradley Cooper opet zajedno? Na ljetovanju na Bahamima pale velike odluke o budućnosti

Piše L.G./JL
3. rujna 2022. - 13:46

Glumac i redatelj Bradley Cooper (47) i supermodel Irina Shayk (36) - koji su prekinuli vezu 2019. godine i imaju malenu kćer - razmišljaju o tome da ponovno budu par. I žele još djece. Tako tvrdi portal PageSix kojem je namjere ovog slavnog dvojca ekskluzivno povjerio neimenovani izvor, piše Jutarnji list.

Superzgodni par odmarao je na Bahamima, a nakon što je Shayk objavila na Instagramu i zajedničku fotografiju počelo se nagađati o "raspirivanju starog plamena". Cooper, jedan od najzaposlenijih holivudskih glumaca (i redatelja) s A-liste i Irina, jedna od najtraženijih supermodela današnjice, imaju petogodišnju kćer Leu De Seine. Na fotografijama koje je Shayk objavila nje nema jer superpoznata mama (i tata) tako štite njezinu privatnost.

image

Irina Shayk i Bradley Cooper

Instagram

- Bio je to pravi obiteljski odmor. I vrijeme za razmišljanje o budućnosti - rekao je izvor - Irina bi voljela da njezina kći ima brata ili sestru. A i Bradleyu se ta ideja sviđa.

Cooper je posljednjih mjeseci često provodio vrijeme s Humom Abedin, bliskom suradnicom Hilary Clinton, no kako piše Page Six, radi se o prijateljskom, a ne ljubavnom odosu. Otkako se razišla s Cooperom, Shayk su nakratko povezivali s celebrity galeristom i trgovcem umjetninama Vitom Schnabelom i reperom Kanyeom Westom, no bile su veze kratkog daha.

- Nije to nova priča tipa Bennifer (Ben Affleck i Jennifer Lopez) gdje je druga osoba uvijek negdje u mislima bez obzira na to koliko vremena prošlo i što se promijenilo u vašem životu. To je više kao: "Zašto ne probati?" - rekao je povjerljivi izvor - Ionako se moraju slagati i provoditi dio vremena zajedno jer su roditelji prekrasne kćeri. K tome, oboje razmišljaju da je došlo vrijeme da se stvarno skrase.

image

Irina Shayk

Instagram

Par je, kažu, uživao u druženju, zabavljali su se na plaži i s poznatim bahamskim svinjama koje su velika turistička atrakcija na tom otočju, a to su ovjekovječili nizom fotografija koje je Shayk podijelila sa svojih 19,2 milijuna pratitelja na Instagramu.

Inače, Cooper i Shayk, prvi put su u javnosti kao par viđeni na jednoj brodvejskoj predstavi 2015. godine. Svi su bili fascinirani spojem dvoje ljudi koji su na svim listama najljepših i najseksi žena i muškaraca na svijetu. Priča je pukla 2019. godine. Tada je PageSix pisao kako ni jedno ni drugo nisu bili sretni zbog prekida, te da zbog kćeri "ostaju prijatelji".

Nije u pitanju bila nikakva afera s Lady Gagom, partnericom u filmu "Zvijezda je rođena" kako se tada pokušalo pisati. Shayk je željela da se glumac i redatelj više posveti njihovoj vezi i stvaranju obitelji i bilo joj je dosta njegova nemilosrdnog radnog rasporeda, piše Jutarnji list.

07. svibanj 2024 22:48