StoryEditorOCM
ViralELEGANTNO IZDANJE

Fani Kerum i Vanessa Bryant odjenule istu haljinu: kome bolje stoji Dolce&Gabbana komad u vrijednosti od 10 tisuća kuna?

Piše PSD
18. svibnja 2021. - 09:42

Protekle su nedjelje Fani Kerum i Vanessa Bryant isfurale istu haljinu s potpisom slavnog talijanskog modnog dvojca - Fani na lokalnim izborima u Splitu, a Vanessa na posthumnom primanju u Kuću slavnih prerano preminulog supruga, piše Gloria.

Gotovo je nemoguće pronaći trenutak u kojem se Fani Kerum pojavila u javnosti, a da nije bila besprijekorno dotjerana. I ove je nedjelje na lokalnim izborima u Splitu modno briljirala. Iako je njezin suprug Željko Kerum doživio politički debakl, vjerno mu je dala glas i s obitelji pozirala u elegantnom izdanju.

image
Bozidar Vukicevic/Cropix

Njezina smaragdno zelena haljina sačinjena je od viskoze zbog čega savršeno klizi niz tijelo dok čvor na sredini dodatno naglašava struk. Romantična haljina nosi potpis talijanskog modnog dvojca Dolce & Gabbana, a cijena joj je 1450 eura.  Uz nju je Fani nosila samo zlatni sat i torbicu.

image
Bozidar Vukicevic/Cropix

Iste je večeri u potpuno istoj haljini boje purpura zablistala i udovica prerano preminulog košarkaša Kobea Bryanta, Vannesa, koja se s djecom pojavila  u američkom gradu Springfieldu gdje je njezin suprug posthumno primljen u Košarkašku kuću slavnih. Pratio ju je Bryantov uzor i košarkaški “stariji brat” Michael Jordan, zajedno su stigli na binu i uveli legendu Lakersa u košarkašku besmrtnost.

image
Maddie Meyer/AFP

Ceremonija je zbog Kobeja bila posebno emocionalno nabijena, a emocije su dosegle vrhunac kad su njegova supruga obratila javnosti.  “Sigurna sam da se trenutno smije u raju jer ću ga hvaliti u javnosti. Nikad više neće biti nikog poput njega, bio je jedinstven, poseban. Bio je skroman van terena, ali veći od života”, izjavila je.

image
Maddie Meyer/AFP

I dok je Vanessa stigla u pratnji elegantne košarkaške legende, Michaela Jordana koji je očarao u smokingu, bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum nije se ni trudio parirati svojoj elegantnoj supruzi.

28. travanj 2024 01:34