StoryEditorOCM
ViralSPASIO IH

Četveročlanu obitelj i njihovog malog psa napao je medvjed u vlastitom dvorištu. Ono što je otac zatim učinio nikoga nije ostavilo ravnodušnim

Piše Mozaik SD
13. listopada 2022. - 17:53

Ovaj urnebesni videozapis osvojio je srca brojnih korisnika Facebooka. Naime, kratka snimka kućnog videonadzora prikazuje borbu četveročlane obitelji protiv medvjeda koji im je došao u dvorište. Medvjed je potom pokušao napasti njihovog psa, koji nije s vlasnicom pobjegao u kuću, nego je u strahu produžio ravno. 

Isti trenutak vlasnica psića je ponovno izašla iz kuće, ali u društvu svoga supruga, koji je sam počeo puhati na medvjeda kako bi zaštitio svoje najmilije. Za to vrijeme njegova je žena psa dozvala u kuću, a čitavo vrijeme vrata kuće su mladim roditeljima i psu držala njihova djeca.

- Mnogi se pitaju što je muževnost. Evo ovo, ovo je pravi primjer muškarca koji štiti svoju obitelj.

- Ovaj čovjek je postupio potpuno ispravno. Kada se susretnete s medvjedom, trebali biste biti što veći i što glasniji kako bi se mogli obraniti.

- Baš su lijepo surađivali zajedno. Ovo će im jednoga dana biti vrijedna uspomena, bili su neki od komentara na Facebooku

06. svibanj 2024 14:26