StoryEditorOCM
ViralNAJLJEPŠE IKADA

Blanka Vlašić objavila fotografiju s plaže na kojoj se vidi njezin zaobljeni trudnički trbuščić: gušta u dinji na šljunku, njezina poruka sve govori

Piše Mozaik SD
5. srpnja 2022. - 19:45

"Najljepše ljeto ikada. A tek je počelo!" - napisala je Blanka Vlašić uz idiličnu fotografiju snimljenu na plži u Podgori, na kojoj gušta u komadima dinje, a na kojoj je u prvom planu njezin trudnički trbuščić.

Fotografiju su "lajkali" brojni, među ostalima i Viktorija Rađa.

"Dancing mama queen", "Divna si!", "Ovo je top!"... - nižu komplimente pratitelji splitske atletske zvijezde, koja je u drugom tromjesečju trudnoće.

Blanka je iznenadila javnost kad je obznanila u svibnju da se udala za belgijskog sportskog novinara Rubena Van Guchta, budući se uopće nije znalo za njezinu ljubavnu vezu.

Mnoge je tada zanimalo tko je Ruben van Gucht.

Mediji su prenosili kako je Blankin suprug voditelj na belgijskoj televiziji VRT, gdje je angažiran kao komentator nogometnih utakmica i biciklističkih natjecanja, a i sam je strastveni biciklist.

Ljubav prema sportu i rekreaciji nedvojbeno je spojila Blanku i rubena, koji vole i dijele brojne zajedničke strasti.

Ruben je studirao komunikologiju, 2017. godine objavio je knjigu "Sportsman", ali je i zvijezda na Instagramu, gdje ga prati više od 41 tisuća ljudi.

 

26. travanj 2024 21:21