StoryEditorOCM
ViralZANIMLJIV SPOT

Bibinjski slavuj Ićo ima novu pjesmu: "Opet je jubin cilin tilon" govori o posebnoj ljubavi

Piše Zadarski.hr
21. srpnja 2021. - 19:59

Nakon dugo vremena, uz hitove "Najlipša si", "Ovo tilo vire nema" i dueta "Ribar sam star" s Tomislavom BralićemIvica Sikirić Ićo ponovno ima pjesmu s kojom će zasigurno osvojiti publiku! 

Glazbu i tekst potpisuje dugogodišnji Ićin suradnik Rudolf Dvorski, a aranžman je radio Ivan Popeskić. Za spot koji je uprizorio ljubavnu priču pobrinuo se redatelj Igor Goić

- Snimanje spota za pjesmu bilo je iznimno zabavno, ležerno i ugodno. Moram naglasiti da su nam Općina Privlaka i TZ Općine Privlaka maksimalno izašli u susret i na tom im zahvaljujem od srca. Glumci u spotu su bili izvanredni, redateljska ekipa profesionalna i moram priznati da nikad do sada nisam imao tako dobar osjećaj  snimajući spot za neku pjesmu. Vjerujem da će se spot i sama priča u njemu svidjeti ljudima, jednako kao i pjesma, a također bih želio poručiti publici da ću i dalje raditi sa jednakom voljom i žarom kako bi i mogao dati najbolje od sebe  - rekao je poznati bibinjski slavuj. 

image
Ićo ima novi spot
Yt Screenshot

Suradnju s Ićom opisao nam je i autor pjesme, Rudolf Dvorski:

- S obzirom na to da sam od samog početka kao autor sudjelovao u svim segmentima stvaranja pjesme mogu reći da imam osjećaj da smo dobili najbolji Ićin spot do sada. Namjera je bila prikazati jednu pozitivnu ljubavnu priču koja se odvija u nekakvom svom svijetu i mislim da su glumci i redateljska ekipa odlično odradili svoj dio posla. Rekao bih da se vidi da je sve rađeno sa puno truda, uživancije i gušta tako da kao autor mogu o spotu i ekipi koja ga je radila govoriti samo u superlativima, Hvala Igoru, Sandri, Kreathia studiju te glumcima Mariji i Ediju jer bez njih ovo ne bi bilo moguće izvesti na ovako dobar i kvalitetan način. Spot u potpunosti prenosi emociju ojesme na ekrane što je iznimno bitno - komentirao je autor.

Iza kamere je ponovo je bio poznati zadarski redatelj Igor Goić, koji nam je objasnio priču koju donosi spot:

- Za lokaciju smo odabrali najzapadniju točku dalmatinske obale koja se nalazi u prelipoj Privlaci. Dušom i tilom prelipi glumački par Edi Robeli i Marija Oštarić su imali težak zadatak glume pod morem pa su nam odmah u početku bili u užem izboru jer im ronjenje nije strano. Oboje su profesionalni ronioci koji kad ne rade, rone - istaknuo je te dodao: 

- Za umjetnika ne postoji veće zadovoljstvo nego kad primi poziv na suradnju od drugog umjetnika kojeg jako cijeni! Rudolfa sam tek s ovim projektom upoznao, ali kako sam mu otprije upoznat sa radom, nije trebalo predugo razmišljati. Isto tako, s Ićom sam već imao jako pozitivnu suradnju na jednom drugom projektu, ali mislim da je ovo njegova vrsta muzike što se primjeti i iz njegovog savršenog performansa pred kamerom. Bez previše direkcija od iza kamere, Ićo jednostavno pusti muzici da ga povede, a na nama ostaje samo dokumentirati - zaključio je Goić.

image
Yt Screenshot

Ljubav je tema obrađena nebrojeno puta - ali što je više obrađujemo, to više shvaćamo kako je jednostavno neiscrpna tema. "Ako i postoji misto di ljubavi nevira stane na put" su riječi koje će mnogi na prvu shvatiti na najgori mogući način, međutim bilo koja veza u kojoj ne postoji apsolutno povjerenje u svemu, nije zdrava veza i zahtijeva još puno rada. Ubrzan život današnjice diktira veliku razdvojenost među ljudima, ali baš zato postoje svjetovi koje sami stvaramo sa svojim partnerima. I baš kao u spotu, taj svijet zahtijeva održavanje jednako kao i "pravi", "realni", sirovi svijet.

29. travanj 2024 09:20