StoryEditorOCM
TribinaGAZE, HRANA...

Zadarski azil za psa kojeg su napali vukovi traži pomoć: evo kako možete sudjelovati

Piše Zadarski.hr
2. prosinca 2022. - 11:47

Pas kojeg su prije nekoliko dana napali vukovi u Lici treba vašu pomoć.

Zadarski azil, u ime Animal Lika, moli sve ljude dobre volje da prikupe stvari poput gaza, zavoja dekica i hrane za ovog napaćenog psa kojem je to potrebno i, ako ima netko tko bi sve to do njih odvezao, spasio bi djevojke iz ličke Udruge za zasštitu životinja. 

- Tražimo nekog tko bi prebacio do kolega iz Animal Lika stvari. Kolege su mu pomogle i zbrinule ga, oporavlja se nakon što su ga vukovi napali. Mi imamo viška medicinskih stvari koje su mu potrebne i želimo im poslati, zato tražimo nekog tko bi im čim prije to odnio? Ako možete javite nam se u inbox, hvala - stoji u objavi Zadarskog azila. 

U prvoj objavi koju su pustili u javnost na svom FB profilu, pojasnili su kako je priča o ovom psu jeziva jer radi se o tisućama detalja koje nikada neće sa sigurnošću doznati, no ono što pouzdano znaju jest da se radi o teškom zanemarivanju, nebrizi i bešćutnosti.

image

pas kojeg su napali vukovi u Lici

Animal Lika/Slobodna Dalmacija

- Najvaznije od svega kod njega nema ljutnje, nema režanja...to se blago i drago stvorenje gura sa svojom krastavom glavom, grubom dlakom i nebrojenim ranama. Kada se jednom ovo biće oporavi bit će ga milina vidjeti. Istovremeno, vidjeti ga danas s tom silnom željom za oporavkom, komunikacijom i odnosom s čovjekom,mljackanjem hrane i voljom za životom - stoji u objavi Animal Like. 

Račun za pomoć

BAN: HR8423400091110921287

SWIFT CODE: PBZGHR2X

PayPal: animal.likagospic@gmail.com

26. travanj 2024 08:57