StoryEditorOCM
TribinaGODINAMA ISTO

Revoltirani građanin: "Maknite konačno to gradsko ruglo! Koga štitite?"

Piše Zadarski.hr/Čitatelj
1. lipnja 2020. - 08:52

Na redakcijski mail stigla nam je rano jutros poruka revoltiranog sugrađanina koji više nije mogao trpiti ruglo na zadarskog obilaznici. Riječ je o starim, odbačenim olupinama vozila koja godinama stoje na jednom mjestu i zagrđuju okoliš.

- Kao rođeni Zadranin, ovim putem se želim obratiti Vašoj redakciji i skrenuti pažnju gradskim vlastima, s obzirom na to da su kenuli izbori pa bi konačno bilo vrijeme da se riješi ruglo grada Zadra koje se nalazi na nafrekventnijoj gradskoj prometnici. Naime, već godinama nitko ništa ne poduzima, a tik uz cestu mogu se vidjeti razbijeni kamijoni, traktori, otpad, ulje po cesti i ostali škart, kojem je mjesto na deponiju!- stoji u poruci ovog građanina.

image
Čitatelj

- Postavlja se pitanje čije je to, tko koga štiti te tko im dozvoljava da u centru turističkog gada pilaju drva i odlažu smeće?! Kako se moglo vidjeti, pored je ugostiteljski objekt i kuće, pa je upitno ima li uopće dozvolu za rad, i skupljaju li zmije i štakori tamo?! Gdje su komunalne službe, gdje je Ministarstvo zaštite okoliša, gdje je turistička zajednica grada Zadra? Poštovani, s obzirom na to da ste riješili puno sličnih slučajeva, vjerujem da ćete riješiti i ovo. Jedan turistički biser ne zavrijeđuje ovakve malograđane - zaključio je ljutiti građanin.

image
Čitatelj
28. travanj 2024 16:38