StoryEditorOCM
TribinaHNS LIBERALNI DEMOKRATI IZABRALI NOVOG PREDSJEDNIKA:

Na čelo podružnice Zadar imenovan Kristijan Kovačević

Piše Zadarski.hr
3. ožujka 2017. - 13:34
hnsjedan

Na izbornoj skupštini Podružnice Zadar Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata, održanoj 2.ožujka, za novog predsjednika zadarskog HNS-a liberalni demokrati izabran je Kristijan Kovačević, dipl. ing.

Potpredsjednici su Irena Gulan Šimurina, dipl. iur., i Nikša Vrkić, dipl. ing. elektrotehnike, a članovi predsjedništva Božena Matešković, Božidar Brzoja, David Grunz, Denis Ivković, Ivana Dujmušić, Krešimir Reč i Šime Baričević, priopćeno je u petak iz ove stranke.

Novoizabrani predsjednik Kristijan Kovačević naglasio je kako je rad posljednjih mjeseci doveo do odličnih rezultata u jačanju stranačke organizacije te da će pozitivna klima i jedinstvo koje vlada unutar HNS-a u Zadru biti ključan čimbenik u ostvarenju dobrih rezultata na predstojećim lokalnim izborima.

- Otvorili smo novo poglavlje u radu ove gradske organizacije koja će uz znanje i entuzijazam novog rukovodstva  i iskustvo članova koji su se istakli dosadašnjim radom prionuti pripremama za lokalne izbore s ciljem unapređenja i razvoja našega grada - poručio je Kovačević.

Osim velikog broja članova podružnice, na izbornoj skupštini bili su potpredsjednik stranke Srđan Gjurković, predsjednik Regionalnog saveza Klement Bašić i saborski zastupnik u miru Željko Kurtov Buš, istaknuto je u priopćenju.

27. travanj 2024 11:23