StoryEditorOCM
TribinaZADAR IMA „ŠAMPIONA“ (2)

Miljenko Marić: Miljenka Marića kleveću i napadaju bivši i potencijalni okupatori Hrvatske, jer je beskompromisan borac za opće dobro

Piše Zadarski.hr
29. svibnja 2017. - 23:29
luzer

Dana 29.05.2017. godine izašao je tekst u Slobodnoj Dalmaciji pod naslovom Imamo „šampiona“! Mislili smo da je Baldasar najgori, ali ovaj čovjek najveći luzer lokalnih izbora u Dalmaciji .

U tekstu novinar Slobodne Dalmacije* Vladimir Matijanić* podrugljivo aludira na nezavisnog kandidata Miljenka Marića.

Vladimir Matijanić  poslužiti će kao figura preko koje ćemo pokazati stil kojim plaše Hrvate i hrvatski narod, koji je naviknut, a nije još spoznao da je zlo slabost bez snage i samo blefira.

 

Napokon, Hrvati su prepoznali snagu u zajedništvu, kao garanciju da više neće biti obezglavljivanja hrvatskog naroda. Hrvate su otrijeznile patnje i zamke pa lako  prepoznaju Vladimira i njemu slične, koji bi, držali lekcije

znanstvenicima i k tomu još ih plašili. Eto koliko je on po sudbini svojoj u mraku … dok pokušava klevetati pojedince kako bi skrenuo pažnju sa svojih nedjela …

Svi okupatori Hrvatske su imali institucije u Hrvatskoj radi svojih ciljeva, a da bi ih ostvarili pomagali su im hrvatski tragičari – janjičari  - komesarčići.

Poznato je da naročito takvim kipovima pomrači um, pa više ne mogu lagati drugima, a ni sebi. Stvorili su sebi agoniju, zbog koje kao pojedinci neće istrajati, maske im više nisu u funkciji i sada su prozrijeti prezreni, pa se ljute i vrište. Svojom formom i sadržajem su tragični, ironično njima i njihovim  mentorima dajemo na znanje da su prošla vremena kada se Hrvate moglo zastrašivati.  Dakle, oni funkcioniraju i danas po rutini i stilu mračne Jugoslavije. Olako kleveću znanstvenike. Očajni, pokušavaju svoj slabijim argumentom suprotstaviti se životu, zapravo oni u kocku nemaju više što uložiti, jer su već svoju dušu prokockali, a sada bi se kockali dušama Hrvata, pa da na kraju pobijedi okupator za kojeg se priprema teren.

Stranka hrvatskog zajedništva javno obznanjuje, a svi su tekstovi na internetu, zapravo hrvatski narod potiču da svjedoči istinu i da se po spoznaji, nakon toliko stoljeća, više ne boji crvotočina.

Dakle, mr. sc Miljenko Marić na usluzi je čovjeku i cijeni zajedništvo, ali zato ga kleveću i napadaju bivši i potencijalni okupatori Hrvatske, jer je beskompromisan borac za opće dobro, jer zagovara red, rad i disciplinu, što Hrvatima manjka, a zlu smeta.

Zato, ubuduće, Vladimir Matijanić i njemu slični u Hrvatskoj nemaju šanse, jer SHZ ujedinjena je snaga Hrvata. Škude po cijenu duše nas ne zanimaju kao Vladimira Matijanića, jer mi dok radimo golu egzistenciju pretpostavljamo.

 

mr.sc. Miljenko Marić

predsjednik SHZ-a

28. travanj 2024 09:36