StoryEditorOCM
TribinaŠKOLA NOGOMETA

Mate Lukić: "Naivno sam dao glas za pozajmicu HNK Zadar, a evo koja ću pitanja postaviti na sjednici Gradskog vijeća"

Piše Zadarski.hr
30. lipnja 2021. - 18:35

Gradski vijećnik Mate Lukić (HSP) aktivno se na društvenim mrežama bavi Školom nogometa HNK Zadar i smanjenjem broja njenih polaznika. Dakako, Lukić je i bio gradski vjećnik i u prošlom mandatu kada je i sam digao ruku za pozajmicu HNK Zadru, pa je to morao i pojasniti...

-Jesam, dao sam naivno glas za tu pozajmicu, dao sam ga za našu dicu. Barem sam tada tako mislio.  Samo slab čovjek ne može priznati grešku i pokušati je ispraviti, kaže Lukić. A potom nastavlja i otkriva o čemu će govoriti na nekoj budućoj sjednici Gradskog vijeća i koja će pitanja postaviti:

-Klub koji prosljeđuje članove onima koji "žive" od članarina, ne treba novac od tih istih građana, kojega je i dobio u vidu pozajmice Grada Zadra. Da završim ovu priču na društvenim mrežama i ne umaram javnost, nastavit ću je na sjednicama GV-a. Dosta mi je tužbi zadnjih dana, pa ću se držati govornice gdje sam zaštićen kao Messi.  Možete do tada pripremiti sve ugovore koji imaju veze s trošenjem novca građana poznatijeg kao pozajmica, kao i odgovore na ova pitanja:

- Jesu li roditelji sami morali voziti djecu na utakmice dok ste kupovali Mercedes?

- Jesu li sami morali kupovati dresove? 

- Jesu li pojedini roditelji bili na individualnim razgovorima kod vas i kako su ti razgovori izgledali?

-Kako su vođeni sastanci zakazani SMS porukama s prezimenima dječaka zakazanih za 15. 6. odnosno 16. 6.?

- Tko i gdje vam je pisao dopis za medije nakon slučaja "Mercedes"? 

I za kraj, najvažnije:

- Gdje su investitori, kad dolaze?

Mnogo roditelja se javlja privatno jedan otac kaže da je sam vozio sina na utakmice, a na kraju je dobio ispisnicu umjesto simbolične diplome o završenoj školi nogometa, kaže Mate Lukić. 

30. travanj 2024 20:52