StoryEditorOCM
TribinaISPRAVAK I REAGIRANJE GRADONAČELNIKA BIOGRADA IVANA KNEZA

Gradski vijećnik Ante Fuzul (Modes) iznosi lažne i zlonamjerne navode!

Piše Zadarski.hr
17. travnja 2018. - 13:34
AnteFuzul_.JPG

Poštovani,

obraćamo Vam se u svojstvu punomoćnika gdina. Ivana Kneza iz Biograda na Moru, Splitska 68.

Dana 09. ožujka 2017. godine na web portalu Zadarski.hr objavljen je tekst pod naslovom: "U Biogradu se na 'žderačinu' i zabavu dnevno trošilo 1.500 kuna. Pa tako četiri godine..."

U objavljenom članku, u kojem se navodi da isti članak predstavlja priopćenje Ante Fuzula, gradskog vijećnika Grada Biograda na Moru, se neistinito, lažno navodi čitav niz neistinitih informacija i navoda.

Tako se navodi kako je gradska uprava Grada Biograda na Moru na čelu s gospodinom Ivanom Knezom, gradonačelnikom Grada Biograda na Moru prije lokalnih izbora 2017. godine dijelila tuke biračima, kao i da se novac građana Grada Biograda na Moru iz gradskog proračuna koristi za plaćanje intelektualnih usluga članovima Hrvatske demokratske zajednice, od koji su neki i zaposlenici gradske uprave.

Prednji navodi sadržani u objavljenom članku su u cijelosti netočni i neistiniti.

Gradonačelnik Ivan Knez zajedno sa gradskom upravom svakodnevno predano radi na poboljšanju uvjeta života građana Grada Biograda na Moru, te daljnjem unapređenju i razvoju Grada što je prepoznato od strane građana.

Upravo je rad gradonačelnika Kneza i gradske uprave prepoznat kod građana, te su isti i na posljednjim izborima poklonili gospodinu Knezu povjerenje da i u daljnjem razdoblju obnaša dužnost gradonačelnika Grada Biograda na Moru.

Lažni su i zlonamjerni navodi sadržani u opisanom članku u kojem se imputira da bi osobe koje su u radnom odnosu u gradskoj upravi Grada Biograda na Moru imali sklopljene ugovore o djelu s Gradom Biogradom na Moru.

Sve aktivnosti koje poduzima gradonačelnik i gradska uprava su u skladu sa važećim gradskim propisima u Republici Hrvatskoj i usmjereni su na daljnji razvoj Grada Biograda na Moru.

Očito je kako gradski vijećnik Ante Fuzul pokušava populističkim nastupima i izjavama na sebe skrenuti pozornost javnosti, međutim na neistine i obmane moramo reagirati pa stoga podnosimo ovaj zahtjev za ispravak netočno objavljenih informacija.

 

Ivan Knez po punomoćniku

odvjetnik Josip Bašić

02. lipanj 2024 02:53