StoryEditorOCM
TribinaOGORČENI ZADRANIN

"Dvije godine nadležnim službama šaljem mail zbog nepropisnog parkiranja koje je ujedno i opasno za promet. Ignoriraju me..."

Piše Zadarski.hr
16. kolovoza 2022. - 19:50

Javio nam se čitatelj koji je razočaran ignoriranjem nadležnih službi, jednako kao i ponašanjem susjeda, u ulicama Antuna Branka Šimića i Mate Ujevića, koji dozvoljavaju svojim turistima i podstanarima da parkiraju na nogostupu. 

Njegovu poruku prenosimo u cijelosti.

- Poštovanje,šaljem poruku u nadi da ce vise netko reagirati dakle radi se o ulici Antuna Branka Šimića (A.B.Šimića) i Mate Ujevića.

Ovako ide priča, nadležne službe su kontaktirane više puta u zadnje dvije godine radi nekulture u prometu.

Dotični susjedi u oba ulice svojim turistima ili podstanarima govore da slobodno parkiraju na trotoar, i ne samo to, nego ostavljaju trejler s gumenjakom parkiran i kad im se kaže da niti auti ne mogu nesmetano prolaziti kamo li žene i djeca u kolicima ili pak osobe s invaliditetom, nitko ne želi poduzeti ništa.

image

ulici Antuna Branka Šimića (A.B.Šimića) i Mate Ujevića

Privatni Album/Slobodna Dalmacija

Na slikama ćete vidjeti da se gospoda parkiraju odmah ispod znaka STOP što je par puta uzrokovalo prometnom nezgodom.

Kad su se kontaktirale nadležne službe da nešto naprave po pitanju toga samo prebacuju lopticu na druge odgovorne,kad je poslan mail da se ugradi ogledalo na kraj ulice radi okuke pod 90 stupnjeva, nitko nije niti odgovorio.Šaljem vam ovo u nadi da ćete objaviti da se nešto poduzme jer to je ulica u centru grada - napisao nam je ogorčeni čitatelj. 

image

ulici Antuna Branka Šimića (A.B.Šimića) i Mate Ujevića

Privatni Album/Slobodna Dalmacija
26. travanj 2024 09:50